عقب ماندگي نظام سلامت در توسعه طب سنتي

برترين اخبار و اطلاعات تخصصي معماري و سازه ايران و جهان را در اين وبگاه بخوانيد.

عقب ماندگي نظام سلامت در توسعه طب سنتي

“در ايران ، عليرغم پيشرفت هايي كه در سال هاي اخير داشته ايم و اقدامات انجام شده تا كنون ، ما از نظر حاشيه ، حتي دستورالعمل هايي براي سيستم بهداشتي و الزامات بهداشت جهاني عقب هستيم. اين سازمان در توسعه طب سنتي عقب مانده است. در استراتژي هاي هر دهه. ” به گزارش كردوار …

منبع: سايت كردوار نيوز
عقب ماندگي نظام سلامت در توسعه طب سنتي

عقب ماندگي نظام سلامت در توسعه طب سنتي https://kordavar.ir/عقب-ماندگي-نظام-سلامت-در-توسعه-طب-سنتي/ Mon, 04 Oct 2021 16:20:31 0000 اخبار سلامت https://kordavar.ir/عقب-ماندگي-نظام-سلامت-در-توسعه-طب-سنتي/

“در ايران ، عليرغم پيشرفت هايي كه در سال هاي اخير داشته ايم و اقدامات انجام شده تا كنون ، ما از نظر حاشيه ، حتي دستورالعمل هايي براي سيستم بهداشتي و الزامات بهداشت جهاني عقب هستيم. اين سازمان در توسعه طب سنتي عقب مانده است. در استراتژي هاي هر دهه. ” به گزارش كردوار …

منبع: سايت كردوار نيوز
عقب ماندگي نظام سلامت در توسعه طب سنتي

“در ايران ، عليرغم پيشرفت هايي كه در سال هاي اخير داشته ايم و اقدامات انجام شده تا كنون ، ما از نظر حاشيه ، حتي دستورالعمل هايي براي سيستم بهداشتي و الزامات بهداشت جهاني عقب هستيم. اين سازمان در توسعه طب سنتي عقب مانده است. در استراتژي هاي هر دهه. ”

به گزارش كردوار نيوز ، دكتر مرتضي مجاهدي وي با اشاره به لزوم توسعه طب سنتي و مكمل در كشور گفت: در دهه هاي اخير ، سازمان بهداشت جهاني تأكيد كرده است و برنامه هاي راهبردي همه كشورها را ملزم به توسعه طب مكمل و سنتي ، مانند ايران كرده است و باعث ايجاد سيستم ما توجه ويژه اي به احياي علمي و دانشگاهي طب ايراني داشته باشد.

وي افزود: بنابراين از سال 2007 زمينه طب سنتي ايران در تعدادي از دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور شكل گرفته و آموزش طب سنتي ايران به صورت هدفمند و علمي آغاز شده و تا امروز ادامه دارد. براي اثبات اثربخشي روشهاي تشخيصي.

اين استاد دانشگاه علوم پزشكي بابل در مورد رويكرد جامعه علمي جهان و سازمان بهداشت جهاني در زمينه توسعه طب مكمل و جايگزين گفت: سازمان بهداشت جهاني راهبردهاي 10 ساله براي علم و علم مي نويسد. توسعه سيستماتيك طب سنتي در طي چند دهه تأكيد و تأكيد مي كند كه طب سنتي داراي محدوديت ها و هزينه هاي شديدي است ، در برخي نقاط در دسترس نيست و در برخي بيماري ها به اندازه كافي موثر نيست تا بتوان طب سنتي را بيشتر توسعه داد. از سوي ديگر ، بسياري از جوامع از دسترسي اجتماعي و نگرش هاي فرهنگي بالاتري به طب سنتي و مكمل برخوردارند و افراد مي توانند با رعايت اصول شيوه هاي زندگي مرتبط با طب سنتي يا استفاده از روش هاي درماني ساده ، با هزينه كمتر به نتايج بهتري برسند.

وي افزود: سازمان بهداشت جهاني همه اين موارد را وابسته به سيستم هاي بهداشتي كشورها مي داند تا اسناد و مدارك لازم را براي درمانهاي سنتي و مكمل ، آزمايشات باليني ، آزمايشات باليني ، كار آزمايشگاهي و فعاليتهاي تحقيقاتي تهيه كند. ارائه قابليت ها و اثربخشي آن به جامعه علمي و گنجاندن آن در نظام سلامت.

مجاهدي با بيان اينكه بسياري از دانشگاه هاي كشورهاي توسعه يافته موضوع پزشكي تلفيقي را مطرح كرده اند ، گفت: گروهي از متخصصان طب سنتي و عمومي پس از ورود بيماري به بخش بيمارستاني اين كشورها پس از تشخيص بيماري با آن موافقت مي كنند. درمان اين بيماري با تركيبي از طب مكمل و طب سنتي هماهنگ مي شود و به بيماران خدمات بهداشتي در يك محيط علمي خوب و داروي يكپارچه ارائه مي شود.

وي گفت: “برخي از كشورها مانند چين ، كره و برخي از كشورهاي جنوب شرقي آسيا و حتي كشورهاي اروپايي-آمريكايي پيشرو هستند.” آنها دارو نيستند ، آنها مديريت شده و از نظر علمي توسعه يافته اند.

وي افزود: در ايران برخلاف پيشرفت هايي كه در سال هاي اخير داشته ايم و اقدامات انجام شده تا كنون ، حواشي ايجاد شده حتي به دليل سيستم بهداشتي ما از نظر دستورالعمل ها و الزامات عقب مانده است. سازمان بهداشت جهاني استراتژي هاي خود. “ده سال عقب تر از طب سنتي..

“متأسفانه در پايين ترين رده هاي جامعه ، شاهد يك روند آشفته و آشفته هستيم كه به بهانه طب سنتي يا طب اسلامي در رفتار مردم مداخله مي كند و هيچ آموزش علمي ندارد و از اعتقادات مذهبي مردم سوء استفاده نمي كند. اين يك قانون قانوني دارد مجوز.”

مجاهدي گفت: اين مشكل به اين دليل ايجاد شده است كه حفاظت از سيستم مراقبت هاي بهداشتي ما در سال هاي گذشته پاسخگوي اين تقاضاي زياد نبوده و در حال حاضر محافل علمي و حقوقي ما پاسخگوي نيازهاي مردم نيست.

معاون طب مكمل وزارت بهداشت ايران با اشاره به برگزاري دومين جشنواره پزشكي ايران در آبان ماه سال جاري گفت: براي ارائه فعاليت هاي علمي برجسته و معرفي محققان موفق در اين رويداد توسعه اين دانشكده پزشكي به

مجاهدي با بيان اينكه امسال بخش ويژه اي از كوويد 19 تحت شرايط همه گيري كرونا قابل مشاهده است ، اظهار كرد: بهترين تحقيقات و پروژه ها انتخاب و به برندگان جوايزي اهدا مي شود.

به گزارش وبدا ، وي ابراز اميدواري كرد: “اميدوارم با برگزاري اين رويدادهاي علمي بتوانيم تحقيقات مبتني بر شواهد باليني و آموزش هاي مرتبط را توسعه دهيم تا زمينه را براي استفاده از اسناد فوق فراهم كنيم و نيازهاي جامعه را برآورده كنيم.”

دومين جشنواره پزشكي ايران 10 نوامبر در سرويس صلح و توسعه به مناسبت روز جهاني علم برگزار مي شود. آخرين مهلت ثبت نام و ارسال آثار 11 جولاي است و تا 15 اكتبر 2014 ادامه خواهد داشت. كساني كه مايل به شركت در جشنواره هستند مي توانند براي مطالعه فراخوان و ثبت نام به وب سايت جشنواره پزشكي ايران به آدرس http://pmfestival.ir مراجعه كنند.

انتهاي پيام

منبع: سايت كردوار نيوز
عقب ماندگي نظام سلامت در توسعه طب سنتي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.