صادرات زعفران به چه قيمتي؟

برترين اخبار و اطلاعات تخصصي معماري و سازه ايران و جهان را در اين وبگاه بخوانيد.

صادرات زعفران به چه قيمتي؟

معاون انجمن زعفران خراسان جنوبي گفت: صادرات زعفران زماني م areثر است كه منافع ملي بلند مدت كشور و كشاورزان حفظ شود. اينكه زعفران ايراني با مارك آن كشورها به كشورهاي ديگر وارد مي شود و از آنجا صادر مي شود ، علاوه بر عدم تأثير مثبت بر آينده اين محصول ، كشاورزان را نيز …

صادرات زعفران به چه قيمتي؟ https://dibarooz.ir/صادرات-زعفران-به-چه-قيمتي؟/ ديباروز Tue, 17 Aug 2021 06:51:27 0000 اقتصادي https://dibarooz.ir/صادرات-زعفران-به-چه-قيمتي؟/ معاون انجمن زعفران خراسان جنوبي گفت: صادرات زعفران زماني م areثر است كه منافع ملي بلند مدت كشور و كشاورزان حفظ شود. اينكه زعفران ايراني با مارك آن كشورها به كشورهاي ديگر وارد مي شود و از آنجا صادر مي شود ، علاوه بر عدم تأثير مثبت بر آينده اين محصول ، كشاورزان را نيز …

معاون انجمن زعفران خراسان جنوبي گفت: صادرات زعفران زماني م areثر است كه منافع ملي بلند مدت كشور و كشاورزان حفظ شود. اينكه زعفران ايراني با مارك آن كشورها به كشورهاي ديگر وارد مي شود و از آنجا صادر مي شود ، علاوه بر عدم تأثير مثبت بر آينده اين محصول ، كشاورزان را نيز مجبور مي كند تا با قيمت پايين كشور را ترك كنند.

علي حسيني در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران ، اظهار داشت: آمارها نشان مي دهد صادرات زعفران افزايش يافته است اما اين رشد قابل توجه است و وي گفت كه حدود 30 تن زعفران ايراني به افغانستان مي رود و از آنجا به ساير كشورها صادر مي شود. كشورهايي به نام اين كشور صادرات بي تاثير است. اگرچه به گفته برخي افراد ، حذف زعفران از كشور و كاهش ذخيره به نفع ما خواهد بود ، اين روش بدون در نظر گرفتن علت اصلي به عنوان يك مسكن درد مكرر استفاده مي شود و لحظه اي است. در واقع آنچه اين روزها به عنوان صادرات انجام مي شود حركتي موقت است و تاثير مثبتي بر آينده اين محصول نخواهد داشت.

وي ادامه داد: “برخي تصور مي كنند وقتي زعفران صادر مي شود چيز خوبي است ، اما ما مي گوييم اين موضوع زماني مفيد است كه منافع ملي بلند مدت كشور و كشاورزان حفظ شود.”

زعفران ايراني از هنگ كنگ به چين منتقل مي شود

نايب رئيس انجمن زعفران خراسان جنوبي افزود: طبق آمارها ، در سال هاي اخير بيشترين ميزان صادرات زعفران به هنگ كنگ ، چين ، امارات ، افغانستان و اسپانيا بوده است. تقريباً براي همه روشن است كه زعفران از ايران به هنگ كنگ صادر مي شود و از آنجا به صورت غيرقانوني وارد چين مي شود. (به دليل تعرفه هاي گزاف براي ورود زعفران به چين و سود كم مافيايي كه يكي از آنها در چين است). متأسفانه پس از گذشت حدود 20 سال ، هيچكس قادر به حل اين مشكل نيست تا زعفران به طور منصفانه و منطقي به بازار مصرف چين صادر شود.

زعفران ايراني وارد افغانستان مي شود و به كشورهاي ديگر صادر مي شود

وي افزود: صادرات زعفران به افغانستان يكي از كارهاي برنامه ريزي نشده ما است. اين محصول در حال حاضر به طور رسمي به افغانستان صادر مي شود اما ظاهراً به دليل ممنوعيت ورود زعفران به افغانستان ، با نام ديگري در مرز ايران و افغانستان وارد كشور مي شود و سپس با مارك افغاني به ساير كشورها صادر مي شود.

به گفته وي ، توليد زعفران در افغانستان آنقدر كافي نيست كه به عنوان منبع اين محصول در جهان شناخته شود.

كشاورزان مي توانند كشور را با قيمت پايين ترك كنند

وي در پايان گفت: “زعفران ايراني قابل شناسايي و رديابي است ، اما مي بينيم كه با وجود اجراي طرح آزمايشي در اين زمينه در حدود 10 سال پيش ، هيچ اصرار جدي در وزارت جهاد كشاورزي و جهاد در اين زمينه وجود ندارد. هدف اين است كه كشاورزان را تنها با قيمت از كشور خارج كنيم. “” هيچ چيز.

حسيني در پايان گفت: “علاوه بر موارد ذكر شده ، برنامه ريزي دراز مدتي براي صادرات اين محصول با هدف كسب ارزش افزوده وجود ندارد.”

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.