لطفا وزارت نيرو را نابود نكنيد

برترين اخبار و اطلاعات تخصصي معماري و سازه ايران و جهان را در اين وبگاه بخوانيد.

لطفا وزارت نيرو را نابود نكنيد

به عنوان مثال: فولاد ني ريز (فارس) در يكي از خشك ترين مناطق استان فارس ، فولاد اردكان يزد ، فولاد سبزوار و … شناسايي و ساخت 7 پروژه بزرگ فولادي با ظرفيت 800000 تن در مناطقي كه زيرساخت آبرساني وجود ندارد “ركورد” شخصي است كه قرار است امروز مديريت و مديريت كلي آب كشور …

لطفا وزارت نيرو را نابود نكنيد https://dibarooz.ir/لطفا-وزارت-نيرو-را-نابود-نكنيد/ ديباروز Fri, 13 Aug 2021 20:12:14 0000 عمومي https://dibarooz.ir/لطفا-وزارت-نيرو-را-نابود-نكنيد/ به عنوان مثال: فولاد ني ريز (فارس) در يكي از خشك ترين مناطق استان فارس ، فولاد اردكان يزد ، فولاد سبزوار و … شناسايي و ساخت 7 پروژه بزرگ فولادي با ظرفيت 800000 تن در مناطقي كه زيرساخت آبرساني وجود ندارد “ركورد” شخصي است كه قرار است امروز مديريت و مديريت كلي آب كشور …

به عنوان مثال: فولاد ني ريز (فارس) در يكي از خشك ترين مناطق استان فارس ، فولاد اردكان يزد ، فولاد سبزوار و …

شناسايي و ساخت 7 پروژه بزرگ فولادي با ظرفيت 800000 تن در مناطقي كه زيرساخت آبرساني وجود ندارد “ركورد” شخصي است كه قرار است امروز مديريت و مديريت كلي آب كشور را بر عهده بگيرد.

صنعت فولاد به آب وابسته است. آب در آن گردش مي كند و با ظرفيتي در حدود 35000 متر مكعب در ساعت پمپاژ آب مي كند و پس از چرخه (بيشتر) اين آب بخار مي شود. سوء مديريت علي اكبر محرابيان در زمينه آب و محيط زيست كه منجر به خشك شدن برخي از دشت ها و مناطق اطراف مجتمع هاي صنعتي فولاد كشور شده است ، اين صنعت را با مشكل مواجه كرده است.

چگونه كسي كه واحدهاي صنعتي فولاد (صنايع “پر آب”) در مناطق خشك كشور ساخته است ، مي تواند در راس وزارت نيرو براي حل مشكلات آب كشور قرار گيرد؟

(مصرف آب در هر تن فولاد توليد شده حدود 28 متر مكعب است كه كمتر از 2 درصد آن بازيافت مي شود و مابقي دفع مي شود)

در بحبوحه قطع برق اخير و كمبود آب ، مديريت يكي از تخصصي ترين وزارتخانه هاي كشور به شخصي سپرده مي شود كه كمترين تجربه و تخصص را در اين زمينه دارد.

برق هسته اصلي فناوري مدرن است و امروزه به دليل مشكلات تحريم ها / سرمايه گذاري با مشكل تامين برق واحدهاي صنعتي روبرو هستيم. علاوه بر مشكل برق ، مسئله آب ، به عنوان يكي از مشكلات اصلي كشور ، نمي تواند به كسي واگذار شود كه داراي تجربه علمي / اجرايي با تصميم سياسي نباشد.

در ميان ده ها مدير مجرب DOE و صدها كارشناس آشنا به صنعت برق و چالش هاي مديريت آب ، تعيين فردي “بدون دانش فني و سابقه عملياتي” در DOE به چه معناست؟

انتصاب علي اكبر محرابيان براي مديريت وزارت نيرو در شرايط كمبود برق و خشكسالي ، وزارت نيرو را تضعيف كرده است.

تا كي بايد باور كنيم كه با انتصاب “افراد سياسي” مي توانيم “مشكلات فني” را حل كنيم؟

تا كي بايد فكر كنيم كه مديريت ارشد يك “وزارت تخصصي” مي تواند با مسائل آن وزارتخانه كاملاً “بيگانه” باشد؟

چرا ما به دنبال “حل مشكل” با “انتصاب سياسي” در كشوري هستيم كه به دليل مشكل سرمايه گذاري خارجي با قطع برق مواجه است؟

وقتي انتظار داريم پيچيده ترين مسائل صنعت آب و برق را در اختيار يك نابغه بي تجربه بگذارد ، چقدر مي تواند “نابغه” باشد؟ آيا مي توان “فرضيه نابغه” را به خطر انداخت و زيرساخت هاي آب و برق يك كشور را به دست “بي تجربه” سپرد؟
و اساساً ، چه “اثبات نبوغ” در قتل عام هايي وجود دارد كه ما امروز DOE را به اين شكل تحقير مي كنيم؟

وزارت نيرو يكي از وزارتخانه هاي داخلي است كه بايد توسط “كادرهاي مجرب انساني” اداره شود. در ليستي كه از دولت سيزدهم به مجلس نمايندگان ارائه شده است ، افراد باتجربه و توانمندي نيز وجود دارد ، اما آقايان ، معاونين! لطفا Doe را نابود نكنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.