ويروس كرونا؛ ويرانگر اقتصاد جهاني

برترين اخبار و اطلاعات تخصصي معماري و سازه ايران و جهان را در اين وبگاه بخوانيد.

ويروس كرونا؛ ويرانگر اقتصاد جهاني

ديباروز / خراسان رضوي شروع واكسيناسيون در سراسر جهان نقطه عطف مهمي در حل بحران هاي بهداشتي و مشكلات اقتصادي است. با اين حال ، اين همه گيري همچنان خطرات جدي را براي سلامت عمومي و اقتصاد جهاني به دنبال دارد. چشم اندازهاي رشد جهاني بستگي به نحوه تكامل همه گير و تكامل واكسيناسيون دارد. …

ويروس كرونا؛ ويرانگر اقتصاد جهاني https://dibarooz.ir/ويروس-كرونا؛-ويرانگر-اقتصاد-جهاني/ ديباروز Sun, 08 Aug 2021 06:38:57 0000 اقتصادي https://dibarooz.ir/ويروس-كرونا؛-ويرانگر-اقتصاد-جهاني/ ديباروز / خراسان رضوي شروع واكسيناسيون در سراسر جهان نقطه عطف مهمي در حل بحران هاي بهداشتي و مشكلات اقتصادي است. با اين حال ، اين همه گيري همچنان خطرات جدي را براي سلامت عمومي و اقتصاد جهاني به دنبال دارد. چشم اندازهاي رشد جهاني بستگي به نحوه تكامل همه گير و تكامل واكسيناسيون دارد. …

ديباروز / خراسان رضوي شروع واكسيناسيون در سراسر جهان نقطه عطف مهمي در حل بحران هاي بهداشتي و مشكلات اقتصادي است. با اين حال ، اين همه گيري همچنان خطرات جدي را براي سلامت عمومي و اقتصاد جهاني به دنبال دارد. چشم اندازهاي رشد جهاني بستگي به نحوه تكامل همه گير و تكامل واكسيناسيون دارد. افزايش جهاني شيوع اين بيماري باعث كاهش رشد اقتصادي شده است و كشورهايي كه به شدت تحت تأثير كوويد -19 قرار گرفته اند شتاب خود را از دست خواهند داد.

اگر شوك تقاضا در كوتاه مدت با تورم كم تحقق يابد ، تأثير بلند مدت آن به تغييرات ساختاري در اقتصاد (تجديد ساختار زنجيره هاي عرضه ، امكان جابجايي برخي فعاليتها ، سياستهاي توزيع مجدد ، سياستهاي حمل و نقل و رقابت) بستگي دارد. معكوس شود برخي عوامل تورم در دهه هاي اخير

با نگاهي به آينده ، انتظار مي رود فشارهاي تورمي دستمزد و قيمت جهاني در اكثر اقتصادها در شرايط مازاد ظرفيت همچنان مهار شود. اما ظهور مجدد COVID-19 و اقدامات محدود كننده بلند مدت در بسياري از نقاط جهان فعاليت هاي اقتصادي را مختل كرده است.

پس از كاهش بي سابقه توليد در نيمه اول سال 2020 ، رشد اقتصادي در سه ماهه سوم 2020 تا حدي بازگشت. با اين حال ، داده هاي اقتصادي ورودي ، نظرسنجي ها و شاخص هاي فركانس بالا نشان مي دهد كه از سرگيري اپيدمي و تشديد اقدامات محدود كننده احتمالاً منجر به كاهش فعاليت در سه ماهه چهارم 2020 مي شود. توليد در سه ماهه پاياني 2020 كاهش يافته است. ، و تشديد اپيدمي برخي از خطرات منفي را براي چشم انداز ايجاد كرد. اقتصاد در كوتاه مدت.

تا پايان سال 2020 ، در شرايط فزاينده فشارهاي ناشي از بهبود همه گير ، اقتصاد جهاني همچنان به بهبود خود ادامه مي دهد. فعاليت هاي اقتصادي در بخش هاي توليد و خدمات همچنان قوي است و اگرچه محدوديت هاي گسترده در كشورهايي كه تحت تأثير همه گيري قرار گرفته اند خطرات نزولي را افزايش مي دهد ، برخي از علائم كندي در اواخر سال 2020 مشاهده شد.

لازم به ذكر است كه در طول دوره همه گيري ، لازم است مشوق هاي پولي كافي در همه بخشهاي اقتصاد براي حفظ شرايط مطلوب ايجاد شود. اين امر با كمك به كاهش عدم اطمينان و افزايش اعتماد ، هزينه مصرف كننده و سرمايه گذاري در مشاغل را تشويق مي كند ، از فعاليت هاي اقتصادي حمايت مي كند و ثبات قيمت را در ميان مدت حفظ مي كند.

تاثير COVID-19 بر آمار تورم

اپيدميك ها قيمت ها را به طرق مختلف تحت تأثير قرار داده اند و اين مي تواند عرضه و تقاضا را كاهش دهد (ايجاد مشكلات مقياس گذاري قيمت). تورم بالا و همه گيري كوويد -19 فقرا را در برخي كشورها از جمله هند مجبور كرده است كه پس انداز خود را خرج كنند. اقتصاددانان هشدار مي دهند كه افزايش قيمت ممكن است مانع بهبود اقتصادي آينده شود زيرا خانواده ها پول لازم براي خرج كردن را ندارند. ده ها ميليون خانواده فقير و كم درآمد در هند با مشكلات اقتصادي دست و پنجه نرم مي كنند ، پس از آنكه همه گيري اقتصاد هند را مختل كرد و منجر به بيكاري بالا و دستمزد پايين شد و نرخ بالاي تورم قيمت مواد غذايي ميليون ها خانواده را به زير كشانده است. سوء تغذيه و سوء تغذيه در كودكان را تهديد مي كند.

خانواده ها پس انداز خود را به دليل ركود يا فقدان درآمد اقتصادي خرج مي كنند. اقتصاددانان هشدار مي دهند كه كل پس انداز خانوارها مي تواند كاهش يابد ، مصرف آينده را كاهش داده و بهبود اقتصادي را به خطر مي اندازد. اقتصاددانان همچنين گفتند كه اين امر منجر به كاهش سرمايه گذاري مي شود ، زيرا بازار مصرف هند با كاهش پس انداز محدود مي شود. به عنوان مثال ، سرمايه گذاران جهاني از سرمايه گذاري پول خود در بازاري كه مصرف كنندگان پول كمتري دارند ، نااميد شده اند ، كه به نوبه خود سرمايه گذاري در پروژه هاي جديد را كاهش داده و اشتغال زايي را كاهش مي دهد.

شيوع كوويد و محدوديت هاي شديد در سراسر جهان ، از جمله هند ، زنجيره تأمين كشاورزي را مختل كرده است و كارشناسان مي گويند اين امر باعث افزايش بيشتر قيمت مواد غذايي مي شود. به گفته اقتصاددانان ، افزايش مداوم تورم قيمت مواد غذايي مي تواند تأثيرات مخربي بر فقرا بگذارد ، زيرا آنها مي گويند كه قيمت بالاي مواد غذايي بر درآمد بسيار پايين فعلي فشار مي آورد ، اين امر پس انداز خانوارها را كاهش مي دهد و منجر به فقر و گرسنگي مي شود.

بيماري كوويد -19 و اقدامات متقابل آن به طور موقت هزينه ها و توليد را كاهش مي دهد و اين تأثيرات با عواملي مانند افزايش عدم قطعيت تشديد مي شود و تأثير آنها بر تورم نامشخص است. ضعف فعاليتهاي اقتصادي جهاني بر اين تأثيرات مي افزايد ، تقاضاي صادراتي را كاهش مي دهد و زنجيره تامين بين المللي را مختل مي كند و منجر به كاهش درآمد براي مشاغل و خانوارها مي شود. افزايش عدم قطعيت ، كاهش اعتماد به نفس و سخت شدن شرايط مالي و اعتباري مي تواند هزينه هاي اوليه و كاهش توليد را تقويت كند. به عنوان مثال ، خانواده ها ممكن است به منظور احتياط بيشتر پس انداز كنند و برخي از شركت ها ممكن است كارگران خود را اخراج كرده و تجهيزات سرمايه اي بفروشند. در حالي كه كاهش محدوديت هاي كرونري تأثيرات طولاني مدت بر اقتصاد خواهد داشت ، دولت ها و بانك هاي مركزي مي توانند به كاهش شدت ركود كمك كنند.

تعادل اين تأثيرات بر عرضه و تقاضا تا حدودي تأثير Covid-19 بر تورم را تعيين مي كند. با توجه به تغييرات شديد تقاضا ، تعطيلي نسبي برخي صنايع و تفاوت هاي بزرگ تجربه در بخش ها ، اين تأثير بسيار مبهم است. اثر بيش از حد ظرفيت ممكن است كمتر از حد معمول باشد. همچنين ممكن است شركت ها نتوانند با كاهش قيمت تقاضاي بيشتري ايجاد كنند زيرا مصرف كنندگان قادر نيستند و تمايل كمتري به مصرف دارند و انگيزه كمتري براي كاهش قيمت دارند. فشارهاي خارجي هزينه ها مانند نوسانات نرخ ارز و قيمت كالاها نيز بر تورم تأثير مي گذارد.

همه گيري كوويد -19 تأثير منفي بر عرضه و تقاضا داشته است. در ابتدا ، تقاضاي كمتر تورم را به ويژه از طريق كاهش قيمت انرژي كاهش داد و بيشترين تأثير را بر صنايع مستقيم مانند خطوط هوايي ، هتل ها ، خودروها و پوشاك داشت. عرضه بيش از حد ، تنش هاي زنجيره تامين كمتر و بازگشت به تقاضاي پايدار به دليل محدوديت هاي جديد و مداوم حركت ، عدم اطمينان در مورد حمايت از شغل را در آينده عادي افزايش مي دهد.

تغيير در الگوهاي مصرف باعث افزايش تقاضا براي برخي اقلام از جمله خريد خودروي فرسوده (به جاي جايگزيني براي حمل و نقل عمومي) و افزايش مصرف محصولات بهداشتي شد كه با افزايش قيمت اين كالاها همراه شد. به دليل هزينه هاي ناشي از مشاغل مانند رستوران ها و ادارات براي حفظ فاصله فيزيكي ، نظارت بر دستورالعمل هاي بهداشت و سلامت كاركنان ، هزينه هاي ثابت برخي مشاغل در حال افزايش است. در بيشتر موارد ، مصرف كنندگان اين هزينه ها را متحمل نمي شوند.

اين ويروس طي 15 سال گذشته رشد خرده فروشان آنلاين را سرعت بخشيده است. به ويژه گروه هاي سني بزرگتر ، كه حضور آنلاين آنها بسيار كمتر از گروه هاي سني جوانتر بود ، اكنون به صورت آنلاين خريد مي كنند و ژاپن نمونه بارز رونق تجارت الكترونيك است.

تاثير شيوع بيماري كوويد -19 بر تورم اروپا

تأثير ويروس كرونا بر تورم نامشخص است ، زيرا تعادل عرضه و تقاضا به سمت تورم بالاتر ، تورم كمتر يا كاهش قيمت حركت مي كند. در كوتاه مدت ، با وجود مشكلات اندازه گيري و بسته شدن بازارها ، تورم حاكم است. در ميان مدت ، عوامل متعددي وجود دارد كه نشان مي دهد تورم همچنان رو به كاهش است. در درازمدت ، تحولاتي مانند جهاني شدن يا تغيير الگوهاي مصرف مي تواند منجر به تغييرات ساختاري شود.

بحران ويروس كرونا يك شوك بي سابقه براي اقتصاد اروپا است و تأثير آن بر فعاليت هاي اقتصادي به طور منفي منفي بود و در مورد ميزان و مدت تاثير آن ترديدهايي وجود داشت و تأثير آن بر تورم سوالات بسياري را ايجاد كرد. فشارهاي نزولي مانند مصرف كمتر به دليل مسكن و كاهش قيمت نفت و فشارهاي صعودي مانند تعطيلي كارخانه ها و كاهش توليد به طور كلي وجود دارد و بايد بر اثرات كوتاه مدت (در مرحله ضد ويروس) ، اثرات ميان مدت (در مرحله بازيابي) و اثرات طولاني مدت (طبيعي در كشور) ، طبيعي پس از بحران) رايج است.

اختلال در توليد ، كاهش تقاضا و تعطيلي بازار از جمله آثار كوتاه مدت تورم در بازار است. بحران ويروس كرونا مي تواند تأثيرات تورمي فراتر از ميان مدت داشته باشد ، زيرا مي تواند منجر به تغييرات ساختاري در اقتصاد شود. اين بحران شكنندگي زنجيره هاي تامين جهاني را نشان مي دهد كه در برابر شوك هاي بزرگ بسيار آسيب پذير هستند و مي تواند شركت ها را وادار به تجديد نظر در توزيع جغرافيايي ساختارهاي توليدي خود كند. اين بحران همچنين مي تواند تأثير ماندگاري بر رفتار مصرف كنندگان و مشاغل داشته باشد ، كه ممكن است در تصميمات مصرف و سرمايه گذاري عاقلانه تر باشد ، يا ممكن است منجر به تغييرات دائمي در سبد مصرف كنندگان شود.

منابع

ecb.europa.eu

blogs.imf.org

caixabankresearch.com

طومار

bankofengland.co.uk

westernasset.com

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.