“توصيه سخت است. نمي دانم مي توانيم بگوييم كه مصرف نمك باعث افزايش اميد به زندگي مي شود يا نه.” اما نتايج تحقيقات ما آن را نشان مي دهد. به گزارش ديباروز ، فراد وي نوشت: “توصيه هاي رسمي در مورد نمك به وضوح بيان مي كند كه مصرف زياد نمك براي سلامتي شما مضر …
نمك طول عمر را افزايش ميدهد؟ https://dibarooz.ir/نمك-طول-عمر-را-افزايش-ميدهد؟/ ديباروز Fri, 16 Jul 2021 18:48:40 0000 عمومي https://dibarooz.ir/نمك-طول-عمر-را-افزايش-ميدهد؟/ “توصيه سخت است. نمي دانم مي توانيم بگوييم كه مصرف نمك باعث افزايش اميد به زندگي مي شود يا نه.” اما نتايج تحقيقات ما آن را نشان مي دهد. به گزارش ديباروز ، فراد وي نوشت: “توصيه هاي رسمي در مورد نمك به وضوح بيان مي كند كه مصرف زياد نمك براي سلامتي شما مضر …
“توصيه سخت است. نمي دانم مي توانيم بگوييم كه مصرف نمك باعث افزايش اميد به زندگي مي شود يا نه.” اما نتايج تحقيقات ما آن را نشان مي دهد.
به گزارش ديباروز ، فراد وي نوشت: “توصيه هاي رسمي در مورد نمك به وضوح بيان مي كند كه مصرف زياد نمك براي سلامتي شما مضر است.” اين توصيه ها نشان مي دهد كه نمك فشار خون و خطر بيماري قلبي عروقي كشنده ، حملات قلبي و سكته را افزايش مي دهد.
يك نظريه اين است كه نمك زياد باعث احتباس آب در خون ، فشرده سازي رگ هاي خوني و افزايش فشار خون مي شود. بنابراين ، به بزرگسالان توصيه مي شود كه روزانه كمتر از 60 گرم نمك مصرف كنند كه معادل يك قاشق چاي خوري در هر سر است. رعايت اين قانون آسان نخواهد بود وقتي بفهميد كه مثلاً دو برش نان به تنهايي حاوي 10 گرم نمك است.
سازمان بهداشت جهاني مي گويد كه كاهش مصرف نمك به كمتر از 50 گرم در روز مي تواند از 2.5 ميليون مرگ سالانه در سراسر جهان جلوگيري كند. بسياري از كشورها متعهد به دستيابي به اين هدف تا سال 2025 هستند. كشورهايي مانند انگلستان براي جلوگيري از مصرف نمك حدود 60٪ ماليات بر غذاهاي شور مانند گوشت فرآوري شده اضافه كرده اند.
اما اكنون سوالاتي در مورد اينكه آيا نمك واقعاً براي همه ما مضر است وجود دارد. اين ترديدها با مقاله اخير در مجله قلب اروپا بيشتر شد. نويسنده اين مقاله ، كه زماني طرفدار كاهش مصرف نمك بود ، وي مي گويد نتايج اين مطالعه او را “متعجب” كرده است.
به طور خلاصه ، اين مطالعه نتيجه گرفت كه مصرف روزانه 10 تا 12 گرم نمك مي تواند اميد به زندگي را افزايش دهد.
مطالعه اي كه توسط پروفسور فرانتس مسرلي ، متخصص قلب در مركز قلب سوئيس در دانشگاه برن انجام شد ، او را نيز متعجب كرد.
وي مي گويد: “در تمام زندگي من ، به عنوان مبلغ مذهبي ، به من توصيه شده است كه مصرف نمك را كم كنم.” “من هميشه اين موضوع را به بيمارانم گفته و مقالاتي را منتشر كرده ام كه مي گويد براي كاهش فشار خون و فشار خون طبيعي ، بايد نمك دريافتي خود را كاهش دهيد.”
در سال 2018 ، از مصرلي براي نوشتن مقاله اي در لانست دعوت شد كه در مورد مقاله اي كه محققان كانادايي پس از 8 سال مشاهده 94378 بزرگسال بين 35 تا 70 سال در 18 كشور مشاهده كردند ، نوشت.
محققان نتيجه گرفتند كه مصرف نمك با بيماري هاي قلبي عروقي و سكته مغزي در ارتباط است ، اما فقط در جوامعي كه مصرف نمك بيش از 12.5 گرم در روز بود.
آنها نتيجه گرفتند كه “استراتژي هايي كه ميزان مصرف نمك را در اين جوامع كاهش مي دهند ، اما نه همه جوامع ، مي توانند صحيح باشند.”
ماسرالي گفت كه يافته هاي اين مطالعه اعتقادات وي را به چالش مي كشد. از خودم پرسيدم ، توصيه براي كاهش نمك از كجا آمده است؟ من هيچ مدركي پيدا نكردم كه بتوانم من را در صحت اين ايده متقاعد كند. بنابراين من به همكارانم گفتم ، “ببينيد ، اگر نمك باعث بيماري هاي قلبي عروقي و مرگ شود ، خوردن زياد آن مي تواند خطرناك باشد. بنابراين بياييد نگاهي به رابطه بين اميد به زندگي ، مرگ و مير و مصرف نمك در سراسر جهان بيندازيم.”
Masrly و همكارانش در لهستان ، سوئيس و ايالات متحده يك نظرسنجي در مورد مصرف نمك و اميد به زندگي در 810 كشور انجام دادند. ارقام مصرف نمك از مطالعه منتشر شده در سال 2013 در مجله Biomage بدست آمده است.
از آنجا كه مصرف زياد نمك به عنوان يك عامل خطر براي بيماري هاي قلبي عروقي و مرگ زودرس در نظر گرفته شده است ، انتظار مي رود رژيم هاي غذايي غني از نمك اميد به زندگي را كوتاه كنند.
ماسرالي مي گويد: “اما ما تعجب كرديم كه مصرف نمك بيشتر اميد به زندگي افراد را افزايش مي دهد.”
اين مطالعه دليل اين اتفاق را بيان نمي كند. اما پروفسور مصرلي و همكارانش به اين نتيجه رسيدند كه “يافته هاي آنها با اين ايده كه مصرف سديم خوراكي باعث كاهش عمر يا مرگ همسر مي شود” مغايرت دارد.
ماسرالي مي گويد: “توصيه آن سخت است.” نمي دانم آيا مي توان گفت كه مصرف نمك باعث افزايش اميد به زندگي مي شود يا خير. “اما نتايج تحقيقات ما اين را نشان مي دهد.”
وي مي افزايد كه برخي از واقعيت ها را نمي توان ناديده گرفت. “زنان در هنگ كنگ بيشترين اميد به زندگي در جهان را دارند. آنها به طور متوسط 87 سال عمر مي كنند ، وزن اين زنان به طور متوسط 56 كيلوگرم و 90 گرم نمك در روز مصرف مي كنند.”
وي افزود: اگر نمك دريافتي روزانه آنها را با وزن تنظيم كنيم ، ميزان نمك دريافتي آنها 25 برابر مردان معمولي آمريكايي است. “با اين حال ، آنها هنوز هم بيشتر از يك مرد متوسط آمريكايي زندگي مي كنند.”
به نظر مي رسد اين مطالعه ادعايي را كه دكتر جيمز دين كولاتونيو متخصص قلب و عروق آمريكا در سال 2017 مطرح كرده است ، پشتيباني مي كند. وي پس از بررسي 500 مقاله در مورد مصرف نمك ، فشار خون و بيماري هاي قلبي ، نتيجه گرفت ، “بسياري از ما نيازي به كاهش مصرف نمك نداريم.” براي بسياري مصرف نمك بيشتر از ما مزاياي سلامتي است. “
DiniColantonio دريافت كه “حدود 80٪ از افراد با فشار خون طبيعي [براي مثال كمتر از ۸۰/۱۲۰ mmHg]به دليل مصرف نمك فشار خون بالا ندارند. وي افزود: حتي در ميان افراد داراي فشار خون ، 55 درصد از اثرات نمك بر فشار خون كاملاً در امان هستند.
“بسياري از موارد ، مانند ورزش ، كافئين ، برخي از داروها و تعدادي بيماري ، باعث كاهش نمك در بدن مي شود.” دادن توصيه هاي عمومي ، از جمله اينكه همه بايد از يك رژيم غذايي كم نمك استفاده كنند ، مفيد نيست. “
وي گفت: “ما براي بهبود سلامتي خود ورزش مي كنيم ، بنابراين اگر در حين ورزش عرق مي كنيم و از طريق عرق نمك دفع مي كنيم ، نبايد به شخصي كه ورزش مي كند مانند ساير افراد نمك مصرفي خود را كاهش دهد. اين مي تواند نمك بدن را كاهش دهد.”
“علاوه بر اين ، كمبود نمك مي تواند ضربان قلب ، هورمون استرس و سطح هورمون انسولين را افزايش دهد. بنابراين كاهش نمك مي تواند براي بدن خطرناك تر باشد.
اين ايده كه بخش كوچكي از مردم به نمك حساس هستند و اغلب از تأثيرات منفي آن در امان هستند ، ده ها سال است كه وجود دارد.
تيم اسپكتور ، متخصص اپيدميولوژيست مشهور انگليسي ، مي گويد آنچه در مورد مصرف بسياري از غذاها گفته مي شود اين است كه اين مقدار بر اساس يك فرد متوسط اندازه گيري مي شود. “هيچ كس متوسط نيست ، با اين وجود همه داروها و غذاها براي يك زن يا يك مرد در نظر گرفته مي شود و مقدار غذاي مصرفي با توجه به نياز آنها تعيين مي شود. همين امر براي نمك نيز انجام مي شود. بخش كمي از مردم به نمك حساس هستند ، اما بقيه اصلاً نيستند. “
وي مي گويد: “بدن هر كس متفاوت به نمك واكنش نشان مي دهد.” “تحقيقات زيادي نشان مي دهد كه برخي از مردم واكنش شديدتري به نمك نشان مي دهند و در واقع به نمك حساس هستند.” او مي گويد درست است كه چنين نظريه اي بسيار بحث برانگيز است ، اما هر روز بيشتر بر سر آن توافق مي شود.
انجمن قلب آمريكا مقاله اي را در سال 2016 منتشر كرد مبني بر اينكه حساسيت نمك با ژن ها مرتبط است. مطالعه اي كه در سال 2011 روي 74000 اروپايي انجام شد و در ژنتيك طبيعت منتشر شد ، نشان داد كه شش مكانيسم مشخص ژنتيكي در فشار خون بالا نقش دارند.
اما نكته اين است ، شناسايي افرادي كه به نمك حساس هستند يك چالش است. پروفسور اسپكتور مي گويد: “آنچه ما نياز داريم رويكردهايي است كه وعده هاي غذايي فردي را تهيه مي كند و رژيم غذايي دايي را براي يك نفر تجويز نمي كند.”
اسپكتور مي گويد: “در افرادي كه فشار خون طبيعي دارند ، نمك بايد به يك چهارم قاشق چاي خوري در روز كاهش يابد” ، با اشاره به 185 مقاله منتشر شده در سال 2017 در مورد ارتباط فشار خون پايين و فشار خون بالا. [معادل ۷گرم] اين تنها به 20٪ كاهش فشار خون سيستوليك منجر شد – فشار در رگهاي خوني در هنگام انقباض قلب.
اسپكتور نتيجه گيري مي كند ، “چنين كاهش جزئي اين س raال را ايجاد مي كند كه آيا حذف نمك از رژيم غذايي و پيروي از رژيم بدون نمك واقعاً مفيد است؟”
بنابراين آيا بايد رژيم غذايي نمكي داشته باشيم؟
“بدون آدرس!” اين را پروفسور گراهام مك گرگور ، متخصص قلب در لندن و يكي از بنيانگذاران كار در مورد كاهش مصرف نمك بيان كرد. او دو دهه گذشته را صرف اجراي برنامه هاي موفقيت آميز براي كاهش مصرف نمك در انگليس كرده است.
وي اظهار داشت: اين گفته كه كاهش مصرف نمك فشار خون را تا حدودي در مردم كاهش مي دهد ، بيانگر سو mis تفاهم در اين اپيدمي است.
“جدا از اينكه برخي افراد ممكن است به نمك حساسيت داشته باشند ، كاهش مصرف نمك در جمعيت عمومي مي تواند جان بسياري را نجات دهد.”
پروفسور مك گرگور مي گويد: “شكي نيست كه تغييرات اندك در مصرف نمك در جمعيت عمومي مي تواند تأثيرات چشمگيري داشته باشد.”
پروفسور جافري رز ، متخصص اپيدميولوژي در دانشكده بهداشت و طب گرمسيري لندن ، ابتدا نشان داد كه كاهش مصرف نمك در مقادير كم براي كل مردم بسيار مفيد است. در سال 1998 ، او نمونه ادرار 10 هزار نفر را در 52 مركز در سراسر جهان آزمايش كرد تا ميزان دفع نمك را در 24 ساعت اندازه گيري كند. وي در مقاله اي كه در Biomaggi منتشر شد ، گفت: “تحقيقات نشان داده است كه كاهش فشار خون 25 ميلي ليتري در جمعيت عمومي ، در مقايسه با داروهاي ضد فشار خون ، تأثير بيشتري در كاهش سكته هاي مغزي و قلبي دارد.”
مطالعه مشابه ديگر توسط پروفسور مك گرگور و همكارانش ، كه شامل 12000 نفر و 133 آزمايش بود ، نشان داد كه كاهش مصرف نمك ، حتي در كساني كه فشار خون طبيعي دارند ، فشار خون را كاهش مي دهد. هرچه محتواي نمك كمتر باشد ، فشار خون كاهش مي يابد.
“يك مطالعه در سال 2008 در انگلستان همچنين نشان داد كه كاهش مصرف نمك باعث كاهش سالانه 6000 نفر در اثر بيماري هاي قلبي عروقي مي شود.”
انتهاي پيام
- ۹ بازديد
- ۰ نظر