سيستم آموزشي “The Frame” كه بر اساس جلد اول مجموعه “The Frame” طراحي شده است ، در دسترس دانشجويان فارسي زبان در داخل و خارج از كشور است. به گزارش ديباروز ، به نقل از روابط عمومي بنياد سعدي ، ردا مراد صحرايي ، معاون آموزشي و پژوهشي بنياد سعدي ضمن اعلام اين خبر گفت: …
آغاز بهرهبرداري آزمايشي از سامانه «چارچوب» https://dibarooz.ir/آغاز-بهرهبرداري-آزمايشي-از-سامانه-چ/ ديباروز Sun, 09 May 2021 17:48:26 0000 فرهنگ و هنر https://dibarooz.ir/آغاز-بهرهبرداري-آزمايشي-از-سامانه-چ/ سيستم آموزشي “The Frame” كه بر اساس جلد اول مجموعه “The Frame” طراحي شده است ، در دسترس دانشجويان فارسي زبان در داخل و خارج از كشور است. به گزارش ديباروز ، به نقل از روابط عمومي بنياد سعدي ، ردا مراد صحرايي ، معاون آموزشي و پژوهشي بنياد سعدي ضمن اعلام اين خبر گفت: …
سيستم آموزشي “The Frame” كه بر اساس جلد اول مجموعه “The Frame” طراحي شده است ، در دسترس دانشجويان فارسي زبان در داخل و خارج از كشور است.
به گزارش ديباروز ، به نقل از روابط عمومي بنياد سعدي ، ردا مراد صحرايي ، معاون آموزشي و پژوهشي بنياد سعدي ضمن اعلام اين خبر گفت: محتواي اين سيستم بر اساس جلد اول “چارچوب است. ” گروهي كه توسط بنياد سعدي منتشر شده است.
وي با بيان اينكه بيش از 100 فيلم آموزشي پنج دقيقه اي در اين سيستم وجود دارد ، گفت: اين سيستم به گونه اي طراحي شده است كه زبان آموزان مي توانند بدون داشتن كتاب يا شركت در كلاس “قاب” ، به طور همزمان و همزمان بپردازند.
معاون بنياد آموزش و تحقيقات سعدي با اشاره به اينكه زبان آموزان از حمايت علمي معلمان و متخصصان اين حوزه بهره مند مي شوند ، گفت: “اين چارچوب در واقع يك دوره آموزشي كامل است كه زبان آموزان مي توانند در هر ترم ثبت نام كنند. و تقريباً 35 ساعت يادگيري آموزش.
صحرايي درباره ضرورت هاي راه اندازي اين سيستم توضيح داد: بسياري از مخاطبان ما در خارج از كشور كه از نمايندگان موسسه و مراكز آموزشي ما فاصله زيادي دارند و مي خواهند زبان فارسي را بياموزند ، هميشه يك معلم و يك كتاب به اين طريق با خود خواهند داشت.
وي ادامه داد: “استفاده از اين سيستم از طريق اينترنت انجام مي شود و زبان آموزان مي توانند از دو طريق در اين دوره شركت كنند.” در روش اول ، فراگيران مي توانند به طور مستقل ثبت نام كنند ، در اين صورت كارشناسان بنياد از آنها حمايت مي كنند ، به س questionsالات آنها پاسخ مي دهند و يادداشت هاي اصلاحي را براي تمرين هاي توليدي خود ارائه مي دهند. كلاسهاي همزمان نيز براي آنها برگزار مي شود.
معاون وزير آموزش و تحقيقات بنياد سعدي افزود: روش دوم ، زبان آموزان ، توسط معلمان خود اعضاي اين سيستم هستند. مربيان در هر كجاي دنيا مي توانند به سيستم وارد شوند و فرم درخواست عضويت در سيستم را تكميل كنند و پس از تأييد كارشناس خبره ، به صفحه مديريت آنها در سيستم دسترسي پيدا كرده و به زبان آموزان بپيوندند تا از محتواي اين سيستم بهره مند شوند. به اين ترتيب زبان آموزان توسط معلم خود حمايت مي شوند.
معاون وزير آموزش و تحقيقات بنياد آل سعدي با بيان اينكه يكي از اهداف اين سامانه دسترسي به آن از طريق تلفن هاي همراه است ، گفت: زبان آموزان مي توانند از طريق تلفن هاي همراه خود به اين سيستم دسترسي پيدا كنند. اين دوره اصولاً يك دوره كامل به دليل تمرين ، بازخورد اصلاحي استاد و تشكيل كلاسهاي رفع اشكال است.
وي با اشاره به اينكه محتواي آموزشي اين سيستم از ابتداي سطح مقدماتي تا پايان سطح متوسط را پوشش مي دهد ، توضيح داد: آزمون جايگذاري براي ورود به اين سيستم شناسايي زبان آموزان مبتدي و پس از گذراندن سطح مبتدي يادگيري زبان فارسي است. زبان از طريق اين سيستم ادامه مي يابد. اگر زبان آموز در سطح مقدماتي يا بالاتر باشد ، مي تواند در اين دوره شركت كند.
وي در پايان سخنان خود گفت ، “اين چارچوب از ابتداي مرحله مقدماتي در مرحله آزمايش است.” معلماني كه مي خواهند در اين مرحله به ما بپيوندند مي توانند درخواست هاي خود را به آدرس amoozesh@saadifoundation.ir ارسال كنند و زبان آموزان را در اين مرحله به صورت رايگان ثبت نام كنند.
انتهاي پيام
- ۶ بازديد
- ۰ نظر