داريوش ارجمند، ناخدا خورشيد و شبكه‌هاي اجتماعي

برترين اخبار و اطلاعات تخصصي معماري و سازه ايران و جهان را در اين وبگاه بخوانيد.

داريوش ارجمند، ناخدا خورشيد و شبكه‌هاي اجتماعي

نسل بازيگر تغيير كرده و افتخار ديگر مانند ستاره قبلي نيست. يافر به اندازه ناخدا خورشيد نيست ، داريوش ارگمند اين را مطمئناً مي داند. به گزارش روزنامه ديباروز اعتماد به نفس وي نوشت: “جمله معروف” سينما بي رحمانه است “به دليل تكرار زياد معناي واقعي خود را از دست داده است ، اما اين …

داريوش ارجمند، ناخدا خورشيد و شبكه‌هاي اجتماعي https://dibarooz.ir/داريوش-ارجمند،-ناخدا-خورشيد-و-شبكه‌ها/ ديباروز Sun, 25 Apr 2021 10:08:14 0000 عمومي https://dibarooz.ir/داريوش-ارجمند،-ناخدا-خورشيد-و-شبكه‌ها/ نسل بازيگر تغيير كرده و افتخار ديگر مانند ستاره قبلي نيست. يافر به اندازه ناخدا خورشيد نيست ، داريوش ارگمند اين را مطمئناً مي داند. به گزارش روزنامه ديباروز اعتماد به نفس وي نوشت: “جمله معروف” سينما بي رحمانه است “به دليل تكرار زياد معناي واقعي خود را از دست داده است ، اما اين …

نسل بازيگر تغيير كرده و افتخار ديگر مانند ستاره قبلي نيست. يافر به اندازه ناخدا خورشيد نيست ، داريوش ارگمند اين را مطمئناً مي داند.

به گزارش روزنامه ديباروز اعتماد به نفس وي نوشت: “جمله معروف” سينما بي رحمانه است “به دليل تكرار زياد معناي واقعي خود را از دست داده است ، اما اين جمله به واقعيتي وحشتناك اشاره دارد كه در جامعه ما در سالهاي اخير خود را نشان داده است. سينما ستاره مي سازد ، اما هيچ تضميني وجود ندارد سن ستاره ها بسيار كوتاه است. و فرصتي كه رسانه هاي اجتماعي براي مردم فراهم كردند تا در مورد ستاره هاي مشهور و شخصيت هاي هنري و فرهنگي نظر دهند تخريب اين شخصيت ها را تسريع كرد. فاصله ها برداشته شده و ستاره ها نيستند همانند گذشته دور از ذهن و متمايز. يك دهه پيش ، ديدن يا به دست آوردن ستاره فيلم ، موسيقي و محبوب ترين ورزش در اخبار مربوط به فعاليت هاي او دشوار بود ، اما شبكه هاي اجتماعي به ما اجازه دادند دريابيم كه ستاره مورد علاقه ما كجا زندگي مي كند و از طريق يك مرور ساده در Facebook يا Instagram با او ارتباط برقرار كنيد.

به ندرت پيش مي آيد كه يك سلبريتي يا سلبريتي در شبكه هاي اجتماعي آتش بكشد. اين شفافيت ، كه ناشي از گسترش شبكه هاي اجتماعي در همه جوامع است ، هميشه منفي و مخرب نيست ، اما گاهي اوقات امواجي كه جامعه را با خود حمل مي كنند بيش از هر چيز مبتني بر احساسات بيش از حد و به دور از عقلانيت و منطق هستند. در چنين طوفاني معمولاً مرطوب و خشك با هم مي سوزند ، و آنچه در واقع قرباني مي شود واقعيت است. جنجالي كه گاهي پيش مي آيد به حجاب و بي احترامي منجر مي شود و تأثيري ندارد. هيچ انتقادي موثر شكل نگرفته است ، راه حلي براي بحران ارائه نشده است و هيچ روشي براي جلوگيري از تكرار مشكل پيشنهاد نشده است. وقتي خشم مردم و متجاوزان فروكش كرد ، ستارگان به حالت عادي برمي گردند و افراد به دنبال فرصتي جديد براي حمله به چهره هاي ديگر مي گردند.

اين روزها كه سريال هاي ماه رمضان پخش مي شود ، شبكه هاي اجتماعي پر از انتقاد و اظهارنظر درباره اين سريال ها و بازيگرانشان است. به عنوان منتقد جدي روش سريال سازي در سال هاي اخير ، بايد بگويم كه كيفيت بسياري از سريال هايي كه در طول سال هاي گذشته پخش شده اند ، در موقعيت خوش بينانه تري قرار داشته است. در مقايسه با گذشته ، ما با پديده هاي بسيار كمي روبرو شديم و مجموعه اي به نام “گلها” پخش نشد و خيابان ها به دليل پخش نشدن خالي بودند. اين يك فرآيند است ، محصولي از سياست ها و مديريت هايي است كه در قسمت هاي مختلف سازمان بزرگ راديو و تلويزيون انجام مي شود. بازيگران ممكن است حلقه نهايي اين داستان باشند. با اين حال ، يك بازيگر حرفه اي بايد بيش از ديگران مراقب وضعيت خود باشد و آن را فداي موقعيت مالي يا موارد مشابه نكند.

نگرشهاي تند و منفي داريوش ارجمند ، پخش كننده سريال “يافر” (سعيد سلطاني) ، نمونه اي از جمله معروف “سينما ظالم است” است. وي در برهه اي با «نخودا خورشيد» (نصير تقفي) به يكي از مشهورترين بازيگران سينماي ايران تبديل شد و تحسين كنندگان زيادي داشت. بعد از “كاپيتان خورشيد” كه اوج بازيگري او است و هنوز هم شگفت انگيز است ، نقاط روشني در كارنامه او وجود دارد كه نمي توان آنها را پنهان كرد ، مانند “آدم برفي” ، “اعتراض” ، “آخرين پرده” و “كشتن”. اما نسل بازيگران تغيير كرده و ديگر به افتخار ستاره قبلي نيست. “دستيار” به اندازه “ناخدا خورشيد” نيست ، داريوش ارگمند مطمئن است كه اين را مي داند. مي توان از اين سريال و بازيگرانش انتقاد كرد ، روند فعاليت و انتخاب بازيگر زير سوال رفت. اما لكه ها و نقاط روشن در كارنامه او فراموش نمي شود. از داريوش ارجمند ، برخي از نقش هاي اصلي سينماي ايران باقي مانده و خواهد ماند ، براي يك بازيگر پركار و حرفه اي با اين تعداد فوق العاده است … “ياور” فراموش مي شود و اين ماه رمضان ، اما نخود خورشيد ، كامران ميرزا آسي باب به باب »مالك ايشتار و اميرعلي حاج نقدي در تاريخ سينماي ايران خواهد ماند.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.