در مراكز نگهداري حيات وحش استان تهران در سال ۹۹ چه گذشت؟

برترين اخبار و اطلاعات تخصصي معماري و سازه ايران و جهان را در اين وبگاه بخوانيد.

در مراكز نگهداري حيات وحش استان تهران در سال ۹۹ چه گذشت؟

در يك سال گذشته ، ما شاهد حوادث و حوادث زيادي در مراكز نگهداري حيات وحش استان تهران از مرگ حيوانات گرفته تا بيماري آنها بوده ايم. از برج دلفيناريوم ميلاد گرفته تا پارك و باغ وحش پرندگان ارم. به گزارش ديباروز ، در اواخر فروردين ماه سال گذشته ، مهرداد كتال محسني ، معاون …

در مراكز نگهداري حيات وحش استان تهران در سال ۹۹ چه گذشت؟ https://dibarooz.ir/در-مراكز-نگهداري-حيات-وحش-استان-تهران-د/ ديباروز Sun, 28 Mar 2021 02:01:31 0000 اجتماعي https://dibarooz.ir/در-مراكز-نگهداري-حيات-وحش-استان-تهران-د/ در يك سال گذشته ، ما شاهد حوادث و حوادث زيادي در مراكز نگهداري حيات وحش استان تهران از مرگ حيوانات گرفته تا بيماري آنها بوده ايم. از برج دلفيناريوم ميلاد گرفته تا پارك و باغ وحش پرندگان ارم. به گزارش ديباروز ، در اواخر فروردين ماه سال گذشته ، مهرداد كتال محسني ، معاون …

در يك سال گذشته ، ما شاهد حوادث و حوادث زيادي در مراكز نگهداري حيات وحش استان تهران از مرگ حيوانات گرفته تا بيماري آنها بوده ايم. از برج دلفيناريوم ميلاد گرفته تا پارك و باغ وحش پرندگان ارم.

به گزارش ديباروز ، در اواخر فروردين ماه سال گذشته ، مهرداد كتال محسني ، معاون فني سابق حفاظت محيط زيست استان تهران ، از تهيه گنبد در فاز دوم پارك تهران تهران از مراكز داراي مجوز و معتبر با هماهنگي سازمان محيط زيست خبر داد و گفت كه طي آخرين گزارش از محيط زيست تهران ، گزارش شده است كه هيچ پرنده اي در پارك پرندگان تهران بيماري خاصي ندارد. برخي از مراكز حفاظت از جمله باغ وحش نيز از افزايش ميزان زاد و ولد برخي از حيوانات در باغ وحش به دليل كاهش مسافرت ها به دليل شيوع ويروس كرونا خبر داده اند.

شامپانزه با شعار و “باران” در هياهو

اما داستان “فراز و نشيب” و “سر و صدا” “باران” – شمپانزه كوچك معروف در باغ وحش ارم – پس از اظهارات در مورد ناپديد شدن يك شامپانزه در باغ وحش ارم ، در ماه مه سال گذشته آغاز شد. از يك طرف حفاظت از محيط زيست و باغ وحش ايرم و از طرف ديگر دكتر ايمان معامريان ، دامپزشك و دامپزشك حيات وحش باغ وحش تهران ، ساعاتي پس از اينكه مادرش در خطر مرگ بود ، در سال 1996 يك بچه شامپانزه را كشت. شمسي “از آن زمان مراقبت از شامپانزه ها را بر عهده داشته است. معماران مي خواستند” باران “را به مراكز پرورش شامپانزه در همان سن خارج انتقال دهند ، زيرا قبل از آن ، كارشناسان حيات وحش ، از جمله معماران ، به دليل نامناسب بودن مكان و ذخيره سازي شرايط شامپانزه ايرام و شرايط غير استاندارد براي هر گونه انتقاد به حفاظت از حيات وحش در كشور ، انتقال “باران” به خارج از كشور با مخالفت آژانس حفاظت از محيط زيست مواجه شد.

كارشناسان حيات وحش بر اين باورند كه شرايط نامناسب نگهداري شامپانزه ها در ايرام باعث پريشاني رواني و “پرخاشگري” شد و صدمه اي را كه مادر باراني “شمسي” هنگام تولد به آنها وارد كرد ، نسبت داد. بسياري از دامپزشكان و جوامع جهاني مرتبط با حيات وحش معتقدند كه نبايد باران را به خانواده هاي خشن آنها برگرداند و بايد آنها را به پرورشگاه شامپانزه هاي هم سن و سال منتقل كرد. اين حادثه با واكنش بسياري از افكار عمومي ، فعالان حيوانات و رسانه ها روبرو شد ، اما سرانجام با صدور حكم دادگاه براي بازداشت باران در منزل ، در تاريخ 25 ژوئيه 1999 به محوطه باغ وحش ارم منتقل شد.

محمد كرمي ، رئيس اداره كنترل حيات وحش تهران ، پس از انتقاد از سايت شامپانزه باغ وحش ايرام ، همزمان با بازگشت “باران” به باغ وحش ، سايت پارك شمپانزه در پارك ارم را “استاندارد” توصيف كرد. اما او توصيف نگه داشتن “باران” را در مكاني جدا از “شامپانزه” هاي ديگر توصيف كرد. پيش از اين ، هنگامي كه باران به باغ وحش ارم منتقل شد ، مهندسان ساعتها در انبار وي در كنار وي نشسته و از او مراقبت كردند ، اما مدتي پس از ورود معماران به باغ وحش و بازديد از باران ، از ورود آنها منع شد. براي انجام آن.

در همين حال ، در ماه نوامبر همان سال ، چهار ماه پس از انتقال “باران” به باغ وحش ارم ، مادر وي – “شمسي” ، يك شمپانزه زن 18 ساله از باغ وحش ارم – به دليل آنچه دعوا اعلام شد جان خود را از دست داد بين حيوانات .. جايي كه پس از اين نگراني ها درباره پرونده شامپانزه ها در ايرام ، سازمان حفاظت از محيط زيست و مدير باغ وحش ارم در ماه هاي اخير اعلام كردند كه با انتقال “باران” به يك مركز شامپانزه موافقت كرده اند. پرويز كندالي ، مدير باغ وحش ارم ، به خبرگزاري دانشجويان ايران (ديباروز) گفت كه آژانس حفاظت از محيط زيست با حمل “باران” در خارج موافقت كرده است و اين مجموعه با مركز مراقبت از شامپانزه بين المللي كنيا سازگار است و منتظر است يك جواب. و مركز قرار دادن “باران” است. در مرحله اول ، فقط “باران” به اين مركز منتقل مي شود ، اما اين انتقال مي تواند مقدمه اي براي انتقال ديگر شامپانزه هاي باغ وحش ارم تهران به مركز مراقبت از شامپانزه در كنيا باشد.

سرنوشت “باران” و ديگر شامپانزه هاي باغ وحش ارم ناشناخته است و هيچ كس نمي داند آينده “باران” چيست. شامپانزه ها از مرگ قريب الوقوع نجات خواهند يافت ، اما آنچه اكنون روشن است اين است كه فعلاً بايد در باغ وحش بماند.

دلفيناريوم تهران را ببنديد و يك دلفين ديگر را به جزيره كيش منتقل كنيد

دو سال قبل از خبر مرگ يك دلفين در برج دلفيناريوم ميلاد در تهران ، نگراني هايي در مورد وضعيت دلفين تنها و شير دريايي باقيمانده در مجموعه ايجاد شد. پس از بسته شدن مجموعه ، تصميم بر اين شد كه دلفين ها و شيرهاي دريايي از مجموعه به خانه هاي آنها منتقل شود ، اما با شيوع ويروس كرونا ، انتقال دلفين ها و شيرهاي دريايي به تأخير افتاد.

تابستان سال 1992 بود كه برج دلفيناريوم ميلاد در تهران با چهار شير دريايي شروع به كار كرد و دو قطعه تكه دلفين را به اين گروه اضافه كرد. سرانجام ، اين گروه در سال 99 به معناي؛ سه سال پس از مرگ دو شير دريايي و يك سال پس از مرگ يك دلفين به نام “آلفا” ، در اعلاميه هاي رسمي ، پايان برج تولد دلفيناريوم اعلام شد و آخرين دلفين ها از مجموعه “كاسيا” برداشته شدند. به جزيره كيش ، و در تاريخ 16 ژانويه 2017 به جزيره كيش منتقل شد.

مرگ مرموز آرم ببر سفيد و كار غير اصولي اين باغ

خبر مرگ “ملكه” – يك ببر سفيد ماده از باغ وحش ايرم – در ساعات اوليه 5 دسامبر به دليل مشاجره با ببر نر در اين گروه ، توجه افكار عمومي و رسانه ها را به خود جلب كرد. گزارش باغ وحش ارم اظهار داشت: يك ببر نر پس از شكستن و از بين بردن حصار نزديك زيستگاه ببر ماده و درگيري با وي ، روز يكشنبه 5 آذر وارد منطقه قلعه حيوانات شد. در همين حال ، باغ وحش ايرم سعي كرد بين ببرهاي سفيد نر و ماده جفت گيري كند و خطاي انساني رخ داد و حصار بين دو شكستگي به درستي بسته نشده بود ، يا وجود مشكلات در شمشيربازي مكان ها مورد ديگري بود كه توسط برخي از كارشناسان پيشنهاد شد دلايل احتمالي حادثه سفت

اما در پايان ، محمد كرمي ، رئيس اداره كنترل حيات وحش تهران به خبرگزاري دانشجويان ايران گفت كه اين اختلاف در محل استراحت ببرها رخ داده است. گزارش شده است كه سه ببر باغ وحش ارم در مناطق استراحت جداگانه نگهداري مي شوند و ببر سفيد ماده و ببر نر در كنار يكديگر هستند و به گفته مقامات پارك ، نوار ميله اي كه درب كشويي اين دو را نگه داشته است. مكانهاي استراحت توسط بشكه زده شده است. هنگامي كه ببر نر وارد در شد ، از موقعيت نگهدارنده درب كشويي اين ميله را خم كرده و از آن خارج شد و ببر نر با پنجه يا نيمه باز اين در را باز كرد و شرايط براي اين امر فراهم شد. ژست ببر ماده را وارد كنيد.

كرمي در مصاحبه ديگري با خبرگزاري دانشجويان ايران گفت: طبق بررسي هاي انجام شده ، رفتار غيرحرفه اي و غيرحرفه اي باغ وحش ايرام براي قرار دادن ببر نر در نزديكي محل استراحت ببر سفيد دليل اصلي درگيري اين دو بوده است. ببرها ، كه منجر به مرگ ملكه شاد شد. اگرچه داستان مرگ ببر سفيد ماده ارم همچنان مرموز بود و با س questionsالات زيادي همراه بود ، اما آنچه در داستان مرگ “ملكه” مسلم است خطاي مجموعه باغ وحش ارم است كه باعث اين حادثه شده است.

باغ وحش شير ايرام “هرمان” بد ايراني

يك شير نر ايراني به نام “كامران” در سال 1998 از باغ وحش بريستول انگليس به باغ وحش تهران منتقل و “هرمان” نام گرفت و اكنون حدود 9 سال دارد. بيماري هرمان بهمن ماه فوريه سال گذشته اعلام شد و علائم باليني وي بي حالي و آبريزش بيني بود. همچنين گفته مي شود كه شير از اختلال تنفسي فوقاني رنج مي برد.

اندكي پس از آن ، كندالي به خبرگزاري دانشجويان ايران گفت ، طبق گفته كارشناسان هرمان ، وي به ويروس تبخال مبتلا شده است كه دستگاه تنفسي فوقاني را تحت تأثير قرار مي دهد و ترشحات وي از بيني و دهان به دليل شيوع ويروس است. وي اشاره كرد كه وضعيت اين شير ايراني در حال بهبود است ، ترشحات عفوني آن متوقف شده است و او همچنان در حال مصرف دارو است.

مراكز حفاظت از حيات وحش در استان تهران را ببنديد

در بهمن ماه سال گذشته تاييد شد كه تعدادي از پرندگان در پارك باغ قم به آنفلوانزاي حاد پرندگان آلوده شده اند و اين مسئله ، به ويژه به دليل نزديكي استان هاي قم و تهران ، نگراني در مورد شيوع اين بيماري را ايجاد كرده است. بيماري در پرندگان در استان تهران بنابراين ، به منظور كاهش تماس بين انسان و پرندگان و جلوگيري از انتقال احتمالي اين بيماري ، بازديد عمومي از مراكز حفاظت از حيات وحش ، باغ وحش ها و پارك هاي پرندگان در استان تهران ممنوع شده است.

به گزارش ديباروز ، سال گذشته شاهد مرگ و بيماري برخي از گونه هاي حيات وحش در باغ وحش ها و غيره بوديم كه باعث نگراني دوستداران محيط زيست شد. اميد است در سال جديد شاهد تكرار حوادث مشابه ، نه تنها در استان تهران بلكه در سراسر كشور نباشيم.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.