فرانسه به دنبال پاداش كشتار در افريقا

برترين اخبار و اطلاعات تخصصي معماري و سازه ايران و جهان را در اين وبگاه بخوانيد.

فرانسه به دنبال پاداش كشتار در افريقا

طبق پايگاه داده ديباروز ، اين گزارش كه پس از دو سال موشكافي و صدور هزاران سند و مقاله از پرونده تهيه شده است ، بر اساس دخالت فرانسه در بحراني است كه منجر به نسل كشي در رواندا شد. دولت فرانسه ، با درك واقعيت روشن آن و تأييد دخالت خود در قطع و …

فرانسه به دنبال پاداش كشتار در افريقا https://dibarooz.ir/فرانسه-به-دنبال-پاداش-كشتار-در-افريقا/ ديباروز Sat, 27 Mar 2021 06:56:26 0000 عمومي https://dibarooz.ir/فرانسه-به-دنبال-پاداش-كشتار-در-افريقا/ طبق پايگاه داده ديباروز ، اين گزارش كه پس از دو سال موشكافي و صدور هزاران سند و مقاله از پرونده تهيه شده است ، بر اساس دخالت فرانسه در بحراني است كه منجر به نسل كشي در رواندا شد. دولت فرانسه ، با درك واقعيت روشن آن و تأييد دخالت خود در قطع و …

طبق پايگاه داده ديباروز ،

اين گزارش كه پس از دو سال موشكافي و صدور هزاران سند و مقاله از پرونده تهيه شده است ، بر اساس دخالت فرانسه در بحراني است كه منجر به نسل كشي در رواندا شد.

دولت فرانسه ، با درك واقعيت روشن آن و تأييد دخالت خود در قطع و سوزاندن حدود يك ميليون زن و كودك آفريقايي ، ابراز اميدواري كرد كه با انتشار اين گزارش نقطه عطفي در روابط دو كشور پس از 25 سال جنجال بر سر نقش فرانسه در نسل كشي رواندا. در همين راستا ، پاريس خواستار روابط نزديكتر و نزديكتر با كيگالي ، پايتخت رواندا شد.

گزارشي كه توسط دولت فرانسه صادر شد ، بر حمايت كوركورانه و مسئوليت بزرگ دولت وقت فرانسه در مورد نسل كشي توتسي در رواندا در سال 1994 تأكيد كرد ، در حالي كه اليزه با انتشار بيانيه اي خواستار روابط نزديكتر با كيگالي (پايتخت و بزرگترين شهر رواندا)

ايرنا به نقل از فرانس 24 گزارش داد ، در گزارشي كه مورخان پس از دو سال تحقيق به امانوئل مكرون ، رئيس جمهور فرانسه ارائه دادند ، پاريس كوركورانه از رژيم آپارتايد رواندا در پاريس در نسل كشي توتسي در سال 1994 حمايت كرد.

رسانه هاي فرانسوي افزودند: “اين گزارش با رد اتهام مطرح شده توسط كيگالي (پايتخت رواندا) به پاريس مبني بر دخالت در قتل عام توتسي ، دخالت نظامي و سياسي پاريس را تأييد مي كند.”

به گفته رسانه هاي فرانسوي ، اليزه با صدور بيانيه اي ابراز اميدواري براي بهبود روابط با رواندا كرد و گفت كه اين بار روند صلح پايدار مي تواند آغاز شود.

فاجعه نسل كشي رواندا به سال 1994 برمي گردد ، زماني كه هواپيمايي حامل رئيس جمهور رواندا يوونتال حبياريمانا در حوالي كيگالي ، پايتخت ، بين حوتس و توتسي سقوط كرد. در واقع ، اين حادثه جرقه اي بود كه اختلافات بين اين عمل را شعله ور كرد. شايد بتوان عميق جنايات را در اين حكم خلاصه كرد كه فقط در طي 100 روز ، حدود 800000 نفر به طور وحشيانه با قمه به قتل رسيدند. آمارها نشان مي دهد كه بين 200000 تا 500،000 زن و دختر مورد تجاوز قرار گرفته اند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.