“خودبيمار انگاري” ترسي در روزگار كرونا زده

برترين اخبار و اطلاعات تخصصي معماري و سازه ايران و جهان را در اين وبگاه بخوانيد.

“خودبيمار انگاري” ترسي در روزگار كرونا زده

يك روانشناس با اشاره به افزايش ترس طبيعي و غير طبيعي مردم در طي بيماري همه گير كوويد 19 اظهار داشت: ترس معمولاً براي حفظ زندگي انسان ضروري است ، اما افزايش غيرطبيعي آن و انواع آن نياز به پيگيري و درمان دارد. شبنم طلاوي در مصاحبه با خبرگزاري دانشجويان ايران ، وي گفت: “در …

“خودبيمار انگاري” ترسي در روزگار كرونا زده https://dibarooz.ir/خودبيمار-انگاري-ترسي-در-روزگار-كرونا-ز/ ديباروز Wed, 27 Jan 2021 00:15:55 0000 اجتماعي https://dibarooz.ir/خودبيمار-انگاري-ترسي-در-روزگار-كرونا-ز/ يك روانشناس با اشاره به افزايش ترس طبيعي و غير طبيعي مردم در طي بيماري همه گير كوويد 19 اظهار داشت: ترس معمولاً براي حفظ زندگي انسان ضروري است ، اما افزايش غيرطبيعي آن و انواع آن نياز به پيگيري و درمان دارد. شبنم طلاوي در مصاحبه با خبرگزاري دانشجويان ايران ، وي گفت: “در …

يك روانشناس با اشاره به افزايش ترس طبيعي و غير طبيعي مردم در طي بيماري همه گير كوويد 19 اظهار داشت: ترس معمولاً براي حفظ زندگي انسان ضروري است ، اما افزايش غيرطبيعي آن و انواع آن نياز به پيگيري و درمان دارد.

شبنم طلاوي در مصاحبه با خبرگزاري دانشجويان ايران ، وي گفت: “در برخي موارد ، اطلاعات نادرست در مورد موضوعي منجر به ترس هاي غير طبيعي مي شود و در نهايت پاسخ صحيح افراد را نشان مي دهد. كاهش ترس هاي غيرطبيعي در روزهاي همه گير كاووند مستلزم كسب اطلاعات صحيح از كانال هاي مناسب است.” از طرف ديگر ، ما به ترس طبيعي از اين بيماري نياز داريم ، زيرا كمبود ترس مي تواند منجر به عدم رعايت پروتكل هاي سالم شود.

وي درباره چگونگي بروز ترس و تفاوت آن با اضطراب گفت: “ترس با وجود تهديدي رخ مي دهد كه به راحتي قابل تشخيص است و اضطراب يك احساس مبهم ترس يا ترس است كه حتي بدون وجود هيچ تهديدي خود را نشان مي دهد. اضطراب عاطفي پيچيده تر از ترس ، دلهره ، تنش و بي حوصلگي است كه ناشي از انتظار است. رويداد خطرناك و انتظار او.

به گفته تالوي ، ترس علائم جسمي مانند مشكلات تنفسي ، افزايش ضربان قلب ، درد قفسه سينه ، لرزش ، تعريق و … دارد. در موارد شديدتر ، اين علائم مي تواند از جمله احساس وحشت و اضطراب ، احساس نياز به فرار ، ترس از دست دادن كنترل ، احساس مرگ قريب الوقوع و احساس عدم توانايي در كنترل شرايط و واكنشها باشد.

در بخش ديگري از صحبت هاي خود ، روانپزشك به ترس هاي رايج مانند ترس از حبس ، قد ، رانندگي در بزرگراه ، حشرات بالدار ، مارها و گربه ها اشاره كرد و گفت: “افراد مبتلا به فوبيا ممكن است بدانند كه ترس غير منطقي دارند اما نمي توانند. احساسات آنها ” در شرايطي از اين دست ، افراد حتي وقتي به آن فكر مي كنند مضطرب مي شوند و وقتي در واقع با ترس روبرو مي شوند مي ترسند. چنين تجربه اي چنان دشوار است كه مي تواند فرد را مجبور به اجتناب از شرايط و تغيير اين سبك زندگي كند.

وي معتقد است كه آگاهي از هراس اولين قدم براي غلبه بر آن است. فوبيا بسيار شايع است و قابل درمان است. همچنين ، غالباً افكار منفي و طرز تفكر در مورد موضوعات منجر به احساس موضوع مي شود و همين احساس خاص منجر به رفتار خاصي مي شود كه مي تواند منجر به واكنش هايي مانند جلوگيري از ترس شود.

تالوي با اشاره به تأثير “شرطي سازي كلاسيك” در بروز بسياري از ترس ها ، مثالي زد: “به عنوان مثال ، هنگام مشاهده سوسك ، كودك هنگام مشاهده سوسك از صدا و صداي بلند و واكنش همراه او. از طرف ديگر ، اگر واكنش فرد نسبت به كودك شديد نباشد ، مطمئناً اين ترس از سوسك يا صداهاي بلند در كودك نهادينه نمي شود.

وي همچنين گفت كه ذهن انسان اين توانايي را دارد كه از كوچكترين نقاط به مسائل بزرگ توجه كرده و يك مدار عاطفي را براساس افكار خودش با توجه به افكار نادرست خود ايجاد كند و رفتار را با توجه به خود ايده ها بيان كند.

اين روانپزشك در پايان با اشاره به تأثير افزايش ترس در افزايش آسيب جسمي اظهار داشت: يكي از توصيه هايي كه اين روزها مردم مي گيرند اين است كه براي صحبت در مورد مشكلات خود به يك روانپزشك مراجعه كنند ، آرام شوند و اطلاعات صحيح را بدست آورند ، زيرا يكي از اين موارد كانال ها روش صحيح براي بدست آوردن اطلاعات صحيح ، مشاوره با روانپزشك براي تنفس است. تكنيك هاي آرام سازي عميق و ذهن آگاهي اگر ترس ويرانگر باشد و زندگي را فلج كند ، براي حل آن از روانشناسان و درمانگران مشورت كنيد.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.