غذاهاي كنسرو شده گزينه اي مناسب و مقرون به صرفه براي افزودن مواد مغذي به رژيم غذايي است. تقريباً تمام سبزيجات و ميوه هاي كنسروي موجود است اما همه كنسروها يكسان نيستند. بنابراين توجه به عوارضي كه مي تواند پس از مصرف اين محصولات ايجاد شود بسيار مهم است. شركت آب ميوه ايران با استناد …
بدن پس از مصرف غذاهاي كنسروي https://dibarooz.ir/بدن-پس-از-مصرف-غذاهاي-كنسروي/ ديباروز Wed, 27 Jan 2021 00:52:35 0000 عمومي https://dibarooz.ir/بدن-پس-از-مصرف-غذاهاي-كنسروي/ غذاهاي كنسرو شده گزينه اي مناسب و مقرون به صرفه براي افزودن مواد مغذي به رژيم غذايي است. تقريباً تمام سبزيجات و ميوه هاي كنسروي موجود است اما همه كنسروها يكسان نيستند. بنابراين توجه به عوارضي كه مي تواند پس از مصرف اين محصولات ايجاد شود بسيار مهم است. شركت آب ميوه ايران با استناد …
غذاهاي كنسرو شده گزينه اي مناسب و مقرون به صرفه براي افزودن مواد مغذي به رژيم غذايي است. تقريباً تمام سبزيجات و ميوه هاي كنسروي موجود است اما همه كنسروها يكسان نيستند. بنابراين توجه به عوارضي كه مي تواند پس از مصرف اين محصولات ايجاد شود بسيار مهم است.
شركت آب ميوه ايران با استناد به ITS اظهار داشت: “برخي از كنسروها ممكن است فوايد مختلف سلامتي داشته باشند ، در حالي كه برخي ديگر به دليل داشتن قند و نمك بالا براي افزايش طول عمر و بهبود عطر و طعم است.”
غذاهاي بسته بندي شده ممكن است قلب شما را تحت فشار قرار دهند
غذاهاي كنسرو شده مي توانند منبع خوبي از انواع مواد مغذي باشند ، اما حتي بدون افزودن نمك نيز مي توانند منبع سديم اضافي باشند. به گفته متخصص تغذيه مگان بيرد ، بسياري از غذاهاي كنسرو شده حاوي سديم اضافه شده براي كمك به حفظ آن در طي فرآيند توليد هستند. اين سديم اضافي مي تواند اثرات منفي بر سلامتي داشته باشد ، به خصوص براي افرادي كه فشار خون بالا يا بيماري قلبي دارند.
خوردن نمك اضافي در هنگام بيماري قلبي ممكن است علائم و روند بيماري را بدتر كند. اگر مي خواهيد ميزان نمك خود را كنترل كنيد و سبزيجات كنسرو شده و لوبيا را ترجيح مي دهيد ، بهترين گزينه اين است كه آنها را قبل از خوردن با آب بشوييد. انجام اين كار مي تواند به كاهش نمك غذاهاي بسته بندي شده كمك كرده و آنها را به يك انتخاب سالم تبديل كند.
بدن شما آخرين محصول را دريافت مي كند
انتخاب محصولات جديد در سوپرماركت ممكن است گاهي اوقات گمراه كننده باشد. ممكن است محصول قبل از رسيدن كامل برداشت شود تا قبل از عرضه در فروشگاه خراب نشود و يا مدت طولاني در فروشگاه بماند. در مقابل ، در محصولات كنسرو شده از محصولات كاملاً بالغ استفاده مي شود زيرا نگراني كمتري در مورد فساد وجود دارد.
محصولات كنسرو شده حاوي مواد نگهدارنده بيشتري هستند
يكي از مهمترين مزاياي كنسرو اين است كه مي توان آن را براي مدت طولاني نگهداري كرد. محصولات با ماندگاري بالا مفيد هستند زيرا مي توانند به كاهش ضايعات غذا كمك كنند ، اما مواد نگهدارنده بيشتري براي افزايش عمر غذاهاي بسته بندي شده اضافه مي شوند. به گفته جوي كوين ، متخصص تغذيه ، در نظر گرفتن سالم ترين غذاهاي بسته بندي شده از نظر مواد نگهدارنده اي كه دارند بسيار مهم است.
محصولي با سديم كمتر يا بدون شكر اضافه شده انتخاب كنيد. ميوه ها و نه شربت بايد در آب خودشان كنسرو شوند و در صورت نداشتن روغن ، ماهي و مرغ كنسرو گزينه هاي سالم تري خواهند بود.
غذاهاي كنسرو شده مي توانند منجر به مشكلات سلامتي شوند
كنسرو مواد غذايي فرآيندي پيچيده است كه به غذاهاي تازه اجازه مي دهد تا قسمت زيادي از مواد مغذي خود را براي ماهها و در بعضي موارد تا يك سال يا بيشتر حفظ كنند. فرآيند كنسرو كردن شامل چندين مرحله است و طبق گفته متخصص تغذيه ثبت شده ، يكي از مراحل شامل بيس فنول A ، ماده شيميايي موجود در ديواره داخلي قوطي است.
مقادير كمي از اين ماده مي تواند وارد غذا شود و بدن انسان را در معرض بيماري هاي جدي مانند ديابت نوع 2 ، بيماري هاي قلبي ، سرطان پستان ، سرطان پروستات و نقايص مادرزادي قرار دهد.
آنتي اكسيدان بيشتري دريافت مي كنيد
گاهي اوقات ، فرآيند كنسرو غذا مي تواند منجر به از بين رفتن برخي مواد مغذي شود ، مانند ويتامين C كه يك ويتامين محلول در آب است. از طرف ديگر ، به دليل فرآيند كنسرو كردن ، غلظت برخي از عناصر غذايي مانند ليكوپن را مي توان افزايش داد. ليكوپن ماده مغذي با خواص آنتي اكسيداني است كه در غذاهايي مانند گوجه فرنگي يافت مي شود.
به گفته دكتر استيسي استيونسون ، بنيانگذار و مدير عامل شركت Vibrant Duck ، گوجه هاي كنسروي حاوي درصد بيشتري ليكوپن نسبت به گوجه فرنگي تازه هستند و آنتي اكسيدان هاي قدرتمند مي توانند به كاهش خطر سرطان و بيماري هاي قلبي كمك كنند.
ممكن است در معرض باكتري هاي خطرناك قرار بگيريد
بعيد به نظر مي رسد كه اين اتفاق بيفتد ، اما در بعضي موارد ، خوردن غذاهاي كنسرو نشده و فرآوري شده مي تواند منجر به آلوده شدن فرد به يك باكتري خطرناك به نام كلوستريديوم بوتولينوم شود.
مصرف مواد غذايي آلوده به اين باكتري مي تواند منجر به مسموميت غذايي شود كه در صورت عدم درمان ، اين بيماري خطرناك منجر به فلج و مرگ مي شود.
امكان لذت بردن از محصولات خارج از فصل وجود دارد
برخي از محصولات در يك فصل خاص روانه بازار مي شوند و در ماه هاي ديگر سال تازه در دسترس نيستند. اما به لطف كنسرو ، بدون توجه به اينكه در چه فصلي زندگي مي كنيد ، مي توانيد در تمام طول سال به انواع غذاها دسترسي پيدا كنيد و از عطر و طعم آنها لذت ببريد.
انتهاي پيام
- ۲۰ بازديد
- ۰ نظر