معاون بيمه و خدمات درماني سازمان بيمه سلامت ايران گفت: از نظر آماري ماهانه حدود 480 ميليارد تومان مبادله مالي با بخشهاي سرپايي انجام مي شود كه 440 ميليارد تومان آن بصورت الكترونيكي مبادله مي شود و به طور كلي ميزان موفقيت ما در بخش سرپايي بسيار بالا است به گزارش ديباروز ، دكتر مهدي …
ضربالاجل بيمهها براي نسخهنويسي الكترونيك تا آذر ماه https://dibarooz.ir/ضربالاجل-بيمهها-براي-نسخهنويسي-ا/ ديباروز Sat, 04 Sep 2021 04:40:45 0000 اجتماعي https://dibarooz.ir/ضربالاجل-بيمهها-براي-نسخهنويسي-ا/ معاون بيمه و خدمات درماني سازمان بيمه سلامت ايران گفت: از نظر آماري ماهانه حدود 480 ميليارد تومان مبادله مالي با بخشهاي سرپايي انجام مي شود كه 440 ميليارد تومان آن بصورت الكترونيكي مبادله مي شود و به طور كلي ميزان موفقيت ما در بخش سرپايي بسيار بالا است به گزارش ديباروز ، دكتر مهدي …
معاون بيمه و خدمات درماني سازمان بيمه سلامت ايران گفت: از نظر آماري ماهانه حدود 480 ميليارد تومان مبادله مالي با بخشهاي سرپايي انجام مي شود كه 440 ميليارد تومان آن بصورت الكترونيكي مبادله مي شود و به طور كلي ميزان موفقيت ما در بخش سرپايي بسيار بالا است
به گزارش ديباروز ، دكتر مهدي رضايي با اشاره به اينكه نسخه الكترونيكي يكي از مراحل اساسي و مهم در تشكيل پرونده الكترونيكي سلامت است ، گفت: از نظر اجرا در ميانه اجراي نسخه الكترونيكي هستيم. شاخص ملي رونويسي الكترونيكي ما در حال حاضر حدود 50 درصد است. البته اين شاخص در بخش هاي دولتي و غيردولتي اندكي متفاوت است ، به طوري كه حدود 50 درصد از اين اقدام به طور متوسط در بخش خصوصي و به طور متوسط در بخش دولتي انجام شده است.
وي افزود: “بيش از 90 درصد ارائه دهندگان خدمات به نسخه هاي الكترونيكي دسترسي دارند.” البته اجراي اين طرح در استان ها متفاوت است و برخي تا 97 درصد و برخي ديگر كمتر از 10 درصد پيشرفت كرده اند.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا زيرساخت برخي پزشكان در مطب ها و بيمارستان ها مانع اجراي آنها شده است يا خير ، گفت: اين امر عمدتاً ناشي از نفوذ شركت هاي بيمه است. در شهري مانند تهران كه كمتر از 10 درصد كلينيك هاي خصوصي طرف قرارداد بيمه هستند ، دسترسي كمتري وجود دارد ، اما در ديگر شهرهاي كشور كه بيش از 90 درصد پزشكان طرف قرارداد هستند ، بهتر و بيشتر وجود دارد. همكاري مطلوب و نسخه هاي الكترونيكي در درصد بسياري از دفاتر ساخته شده است. نقطه ضعف ديگر مراكز دولتي است كه به دليل بحران كرونا نتوانستند زيرساخت هاي لازم را تأمين كنند.
رضايي به سياست هاي تشويقي اين سازمان در استفاده از نسخه هاي الكترونيكي اشاره كرد و افزود: در سال 1400 ، ما تفاوت در تعرفه دستور العمل هاي الكترونيكي و غير الكترونيكي را در نظر گرفتيم ، به طوري كه كساني كه دستور العمل هاي الكترونيكي را تجويز مي كردند نيز داراي يك تعرفه 20 درصد بالاتر است. »آنها همچنين در پرداخت ها اولويت داشتند تا نسخه هاي الكترونيكي به موقع پرداخت شوند. علاوه بر سياست هاي محرك ، ممكن است لازم باشد اقدامات ديگري با كمك دولت و تنظيم سيستم پزشكي انجام شود.
وي با بيان اينكه نسخه هاي موجود در داروخانه ها نسبت بالاتري از نسخه ها را شامل مي شود ، گفت: از نظر آماري حدود 480 ميليارد تومان در ماه در اسناد مالي با بخشهاي سرپايي است كه از اين ميزان 440 ميليارد تومان به طور كلي به صورت الكترونيكي مبادله مي شود كه در سرپايي موفقيت بزرگي است. كلينيك ها بخش
معاون بيمه و خدمات درماني سازمان بيمه سلامت ايران ادامه داد: بر اساس تصميم شوراي عالي بيمه ، در صورت پيچيدگي الكترونيكي نسخه كاغذي پزشكان در داروخانه ها ، براي هر بيمه نامه 4000 تومان از طرف شركت هاي بيمه به داروخانه ها پرداخت مي شود. سرويس.
بر اساس اعلام وب سايت بيمه سلامت رضايي در پايان ، وي گفت: با توجه به محدوديت زماني مقرر در تبصره 17 قانون بودجه 1400 ، از آذرماه به سازمان هاي بيمه اي اجازه پرداخت اسناد غير الكترونيكي داده نمي شود. و با توجه به جدول زماني براي اين روش بايد تا اين كلي به دست آورد. البته مشكلات برق در تابستان ، تشديد بيماري هاي عروق بيماري كرونا ، تغيير دولت و انتخاب سيستم پزشكي بر سرعت كار ما تأثير گذاشت ، كه اميدواريم با رفع محدوديت هاي ذكر شده و همراهي پزشكان و ساير پزشكان به اين مهم دست يابيم. ارائه دهندگان مراقبت هاي بهداشتي
انتهاي پيام
- ۸ بازديد
- ۰ نظر