به دليل بي خانماني ، كودكان قادر به تأمين نيازهاي خود به عنوان ارتباط و فعاليتهاي متناسب با سن نيستند. بنابراين ، رشد شناختي ، عاطفي ، جسمي و اجتماعي در همه زمينه ها مختل مي شود. روزنامه به گزارش كردوار نيوز شهروند وي نوشت: “خانه هاي منتقل شده ، خانواده هاي تك والد ، …
منبع: سايت كردوار نيوز
كودكان در قرنطينه بدون شادي
كودكان در قرنطينه بدون شادي https://kordavar.ir/كودكان-در-قرنطينه-بدون-شادي/ كردوار نيوز Sun, 07 Mar 2021 08:18:13 0000 اخبار همه جانبه https://kordavar.ir/كودكان-در-قرنطينه-بدون-شادي/
به دليل بي خانماني ، كودكان قادر به تأمين نيازهاي خود به عنوان ارتباط و فعاليتهاي متناسب با سن نيستند. بنابراين ، رشد شناختي ، عاطفي ، جسمي و اجتماعي در همه زمينه ها مختل مي شود. روزنامه به گزارش كردوار نيوز شهروند وي نوشت: “خانه هاي منتقل شده ، خانواده هاي تك والد ، …
منبع: سايت كردوار نيوز
كودكان در قرنطينه بدون شادي
به دليل بي خانماني ، كودكان قادر به تأمين نيازهاي خود به عنوان ارتباط و فعاليتهاي متناسب با سن نيستند. بنابراين ، رشد شناختي ، عاطفي ، جسمي و اجتماعي در همه زمينه ها مختل مي شود.
روزنامه به گزارش كردوار نيوز شهروند وي نوشت: “خانه هاي منتقل شده ، خانواده هاي تك والد ، گروه همسالان كه در حال كوچ شدن هستند ، كاهش فضاي سبز و زمين هاي بازي در اطراف محله شما ، مراقبت از والدين و بسياري از عوامل ديگر طي دو دهه گذشته ، به ويژه شهرهاي بزرگ و صنعتي ، بازي مي كنند فرصتها و سرگرميها از كودكان و نوجوانان گرفته شد. پس از آمدن به كرونا ، اوضاع پيچيده تر شد ؛ كودكان اكنون ساعتها از خانه دور هستند و سرگرميهاي آنها بيشتر مجازي است و تعاملات شخصي و اجتماعي محدود به تعداد كمي از موارد خاص افراد و گروههاي كوچك. كودكان و نوجوانان ممكن است مستقيماً قرباني ويروس كرونا نباشند ، اما كارشناسان مي گويند در طول سال بيشتر در معرض بيماريهاي رواني هستند.
از زمان آغاز ويروس كرونا در ايران ، مقامات و كارشناسان وزارت بهداشت گفته اند كه خطر ابتلا به ويروس كرونا در كودكان كم است ، اما مي تواند در انتقال ويروس نقش داشته باشد. توصيه آنها اين بود كه كودكان در خانه بمانند و كمتر درگير جامعه شوند. اگرچه مسئولان وزارت آموزش و پرورش تصميم به بازگشايي مدارس گرفتند ، اما مقامات ستاد ملي كرونا وزارت بهداشت به شدت با اين موضوع مخالفت كردند و اجازه بازگشايي مدارس را ندادند. البته اين مشكل فقط مربوط به ايران نيست و ويروس باعث ايجاد يك و نيم ميليارد دانش آموز در سراسر جهان شده است كه با افزايش تعداد كودكان زير 7 سال به طور حتم اين ميزان افزايش مي يابد.
30 ساعت در هفته به صفحه تلفن نگاه كنيد
تايم گزارش مي دهد اگرچه قرنطينه به نظر مي رسد كودكان از نظر جسمي سالم هستند ، اما سلامت روان آنها را به خطر جدي مي اندازد. تحقيقي كه توسط گروه روانشناسي و روانشناسي تجربي در دانشگاه ملكه مري در انگلستان انجام شد ، نشان داد كه تكاليف فرزندان تأثير بسيار منفي بر رفتار والدين و كودك دارد. يك مطالعه آنلاين روي كودكان بين 2 تا 14 سال نشان داد كه كودكان قرنطينه اي چهار برابر افزايش در اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) دارند. در همان زمان ، گزارش شده است كه اختلالات از قبيل ترس ، اعتياد ، بي توجهي و تحريك پذيري شديدترين علائم در كودكان پس از اپيدمي كويد 19 است. در مطالعه كودكان 6 تا 17 ساله در پنج مدرسه شانگهاي ، چين ، توسط سازمان بهداشت جهاني (WHO) در يك نظرسنجي GPAQ ، شاخص فعاليت بدني كم تحرك (PA) كمتر از 30 دقيقه در روز بود ، 30 “كافي نيست حداكثر 60 دقيقه در روز “و” 60 دقيقه يا بيشتر در روز “كافي است.
در همان مطالعه ، “نگاه به صفحه نمايش” افزايش چشمگيري داشته است. به طور متوسط ، كودكان 1730 دقيقه در هفته يا “حدود 30 ساعت” را صرف تماشاي صفحه مي كنند. اين مطالعه كاهش قابل توجه فعاليت بدني و افزايش زمان نگهداري را نشان مي دهد. همان مطالعه نشان داد كه كاهش فعاليت بدني تأثير قابل توجهي در افزايش عفونت هاي ويروسي دارد.
بساك كاراتكه ، روانشناس دانشگاه اوفوك در آنكارا نيز مي گويد كه كودكان نمي توانند مطابق نيازهاي خود مانند ارتباطات و فعاليتهاي متناسب با سن به دليل اينكه در خانه هستند ، برآيند. بنابراين ، رشد شناختي ، عاطفي ، جسمي و اجتماعي در همه زمينه ها مختل مي شود. اين متخصصان اميدوارند كه با شروع واكسيناسيون جهاني ، كودكان و نوجوانان بتوانند به جامعه و محيط يادگيري و اوقات فراغت برگردند و لذت و بازي را دوباره تجربه كنند. با اين وجود ، احتمال واكسيناسيون در ايران نشان مي دهد كه بيماري ويروس كرونا قلب در كشور حداقل تا پايان سال 1400 ادامه دارد و بازگشايي مدارس ، كودكستان ها ، مراكز آموزشي و تفريحي بعيد به نظر مي رسد.
والدين خسته ، بچه هاي مضطرب
مهسا امرودي ، روانشناس كودك ، در مورد راه حل هاي جلوگيري از افسردگي در اين گروه سني و كاهش اختلالات رواني و افزايش شادي به همشهر گفت: “در اين دوره ، نقش والدين در محافظت از سلامت رواني كودكان برجسته تر شده است. نقش هاي خود را به درستي انجام دهند ، كودكان همچنان به ابتلا به اختلالات خطرناك شناختي ، ارتباطي و عاطفي مبتلا مي شوند. “بنابراين كودكان بايد بيش از هر زمان ديگري بازي و شاد شوند و اكنون خلا now اين مسائل احساس مي شود.”
وي ادامه داد: گروه هاي مرجع ديگري نيز در خارج از والدين وجود دارند كه بايد در اين دوره نقش آفريني كنند ؛ به عنوان مثال ايستگاه هاي راديويي ، مراكز آموزشي و فكري ، فرهنگسراها و مدارس كه بايد حداكثر محتواي خود را در اين زمينه توليد كنند ، اما برخي از اين موارد موسسات حداقل برنامه ريزي دارند و در اكثر موارد فقط مي بينيم كه روش تغيير كرده است. “به عنوان مثال ، دروس حضوري به صورت آنلاين در مي آيند ، يا فقط نكات بهداشتي به برنامه روزمره گذشته اضافه مي شود و كليپ ها ، فيلم ها و … براي كودكان. محتواي كمتر خاص در فرم توسعه يافته و به طور گسترده اي مورد استفاده قرار گرفته است. “
اين روانشناس كودك افزود: “مطالعه برنامه ها در يك شبكه تلويزيوني محلي كه در شش ماه اول سال 1999 كودكان و نوجوانان را توليد مي كند ، نشان داد كه مانند قبل از كرونا ، برنامه ها محدود به انيميشن و سريال و ظهور تحرك بدني و خلاقيت و slow πέντε تنها چيزي كه به برنامه هاي كودكان اضافه مي شود اين است كه چگونه پروتكل هاي بهداشتي را افزايش مي دهد كه باعث افزايش استرس و حتي وسوسه كودكان در برخي موارد مي شود. “در زمينه نوجواني ، قطعاً مي توانم بگويم كه هيچ توليد محتواي مشخص و مرتبط وجود ندارد ، گروه در حال حاضر سريال كره اي و تركي است و موسيقي را تحسين مي كنيد ، محتواي آن مناسب سن نيست. “
امرودي معتقد است كه م institutionsسسات بزرگ فرهنگي مانند راديو و آموزش والدين را تنها گذاشته و نتوانسته اند به آنها نحوه رفتار و تربيت صحيح فرزندان خود را در اين دوره بياموزند: “والدين از كجا و از طريق چه منابعي بايد آموزش هاي لازم را در اين زمينه ببينند؟” ديدن؟ آنها چگونه مي دانند كه چگونه فعاليت بدني و ورزشي فرزندانشان را در خانه افزايش دهند و آنها را خوشحال كنند ، يا چگونه مي توانند استفاده از دستگاه هاي هوشمند و تلويزيون را كنترل كنند يا چگونه مهارت هاي ارتباطي خود را پرورش دهند؟ “در اين دوره ، نهادهاي فرهنگي وظيفه داشتند آگاهي خانواده ها را افزايش دهند.”
طراحي بازي هاي گروهي براي كودكان و نوجوانان
نوروز به 1400 نزديك مي شود. چندين هفته است كه مسئولان وزارت بهداشت تأكيد مي كنند كه مردم نبايد در ماه نوروز به مسافرت ، عيد قربان بروند يا در خانه بمانند ، اما هيچ پيشنهادي درباره اينكه خانواده ها براي كودكان و نوجوانان خود بايد چه كنند ، نداده اند. فريبرز دولت آبادي ، متخصص آموزش ، به همشهري گفت: “وزارت بهداشت دائماً از مردم مي خواهد كه پروتكل هاي بهداشتي را به ويژه از راه دور دنبال كنند ، اما هيچ توصيه اي براي جلوگيري از بيماري هاي رواني ناشي از انزواي اعمال شده يا اختياري نمي كند. “بزرگترين قربانيان اين بيماري كودكان هستند و چند سال ديگر بيماري عروق ويروس كرونا قلب در جامعه ظاهر مي شود.”
وي با اشاره به اينكه در كودكان و نوجوانان خلا of شادي و بازي وجود دارد ، افزود: ايرانيان عمدتاً خانواده گرا هستند و بيشتر سرگرمي آنها با پياده روي و مهماني هاي خانوادگي تأمين مي شود كه توسط كرونا به شدت محدود مي شود اما در عوض هيچ از طرف ديگر ، بدون داشتن ديد واضح در مورد واكسن جهاني ، نمي توان از مردم خواست كه هميشه در خانه بمانند ؛ خصوصاً خانواده هايي كه كودك و نوجوان دارند.
دولت آبادي با اشاره به نقش آموزش در دوران كرونا گفت: هم در سال گذشته و هم در سال جاري ، وزارت خانه تكاليف نوروز را ممنوع كرد و به جاي روش پيك سنتي نوروز ، در مسابقات كتاب و فعاليت هاي هنري مي خواند. اين يك چيز خوب است ، اما معلمان و مديران مدارس بايد آزاد باشند تا بسته به شرايط محلي و محلي ، انواع برنامه هاي تفريحي و ديگر برنامه ها را براي كودكان در ماه نوروز آماده كنند. رفتن به پارك ها ، پياده روي كوتاه ، آموزش بازي هاي سنتي ، نمايش بازي هاي كوچك خانگي ، برگزاري جشنواره بازي هاي محله اي و دوچرخه سواري از برنامه هايي است كه دولت آبادي براي تعطيلات ارائه مي دهد: اين يك تأثير مثبت بر روحيه كودكان و ترميم نوجوانان و روابط اجتماعي آنها خواهد بود. . “در بهار امسال ممكن است فرصتي براي بچه ها فراهم شود تا برخي از تنبلي هاي كرونا را جبران كنند.”
براساس مركز آمار ، اين روزها 24 ميليون نفر در ايران كودكان و نوجواناني هستند كه ناخواسته با پديده تاج گذاري روبرو مي شوند. آنها بزرگترين گروه افرادي هستند كه در يك سال گذشته پس از سالمندان فضاي اجتماعي و اجتماعي خود را از دست داده و بي خانمان شده اند. “تاج ها” افرادي هستند كه بدن آنها كمتر مورد هدف قرار مي گيرد ، اما روحيه آنها به شدت آسيب مي بيند. “
انتهاي پيام
منبع: سايت كردوار نيوز
كودكان در قرنطينه بدون شادي
- ۱۳ بازديد
- ۰ نظر