جناب آقاي دكتر روحاني – رئيس جمهور محترمسلام و ادب من اين نامه را براي شما مي نويسم تا از شما بخواهيم به وزارت كشور دستور دهيد درخواست انحلال امام علي (عليه السلام) را از دادگاه پس بگيرد و موضوع را به نماينده قانوني شما بسپارد تا اصلاحات مطابق قانون را در قانون هماهنگ كند. …
نامهاي به رئيس جمهور درباره انحلال جمعيت امام علي(ع) https://dibarooz.ir/نامهاي-به-رئيس-جمهور-درباره-انحلال-ج/ ديباروز Fri, 05 Mar 2021 04:59:14 0000 عمومي https://dibarooz.ir/نامهاي-به-رئيس-جمهور-درباره-انحلال-ج/ جناب آقاي دكتر روحاني – رئيس جمهور محترمسلام و ادب من اين نامه را براي شما مي نويسم تا از شما بخواهيم به وزارت كشور دستور دهيد درخواست انحلال امام علي (عليه السلام) را از دادگاه پس بگيرد و موضوع را به نماينده قانوني شما بسپارد تا اصلاحات مطابق قانون را در قانون هماهنگ كند. …
جناب آقاي دكتر روحاني – رئيس جمهور محترم
سلام و ادب
من اين نامه را براي شما مي نويسم تا از شما بخواهيم به وزارت كشور دستور دهيد درخواست انحلال امام علي (عليه السلام) را از دادگاه پس بگيرد و موضوع را به نماينده قانوني شما بسپارد تا اصلاحات مطابق قانون را در قانون هماهنگ كند. هماهنگي ساكنان با يك هيئت امنا رويه هايي دارند. اين روش با سوگند شما به عنوان رئيس جمهور در مورد حمايت از حقوق مردم ، با شعار حقوق مدني كه مي داديد و با تاكتيكي كه به عنوان نماد دولت خود انتخاب كرده ايد ، مطابقت دارد.
من توضيحات وزارت كشور را درباره آنچه در وب سايت دولت منتشر شده است ، خواندم. اين توضيحات علاوه بر رفع هرگونه ابهام ، ابهام را نيز افزايش مي دهد. اين تفسير اين است: “طبق مفاد مواد 8 و 34 آيين نامه سازمان هاي غيردولتي ، اخطار كتبي به هيئت امنا و هيئت مديره جامعه فوق الذكر داده مي شود تا از اجراي مراحل موجود با نقض قانون اساسي و اصلاح وضعيت جمعيت به منظور عملكرد شفاف مالي و اجرايي. “به منظور افزايش مشاركت قانوني و مدني كليه اعضا و داوطلبان فعال در آن براي جلوگيري از انحصار در تصميم گيري و سياست گذاري ساختار جمعيت ، كه يكي از دلايل انحراف جمعيتي در اعمال اصول قانون اساسي بود.
آقاي رئيس جمهور
عاليجناب به نظر شما وكيل هستيد. توضيحات بالا را شخصاً بخوانيد و در مورد آن قضاوت كنيد. در اين تفسير ، مشخص نيست كه كدام اقدام ساكنان خلاف قانون بوده است ، يا عملكرد مالي و عملياتي مردم كه به اندازه كافي شفاف نبوده است. با توجه به اينكه ساكنان از سال 2005 قانوني را تصويب و ثبت كرده اند ، مشخص نيست كه درخواست اصلاح جمعيتي تحت چه قانوني تنظيم شده است و معناي عبارت “جلوگيري از انحصار در تصميم گيري و ساختار سياست گذاري در كشور. جمعيت”. ” اجراي اصول قانون اساسي چيست؟ البته؟ من اطلاعات كمي در مورد اين ساكنان مي دانم تا آنجا كه من اخباري را كه در رسانه ها خوانده ام مي دانم ، اما به دليل شهرت خوب آنها در بين مردم ، توضيحات فوق براي حل چنين جمعيتي ناكافي هستند.
به ياد دارم كه شما آقايان چندين بار در كابينه اظهار داشتيد كه با اقدامات خود به موقع مانع از شروع جنگ و درگيري شديد. آيا اين سياست فقط در برابر عنصر خارجي است؟ گره اي كه مي تواند با دست شل شود را نمي توان به دندان انداخت؟ آيا شما هزاران فعال اجتماعي مرتبط با اين قشر از مردم را دلسرد نكرده ايد و هزاران عامل را انكار نكرديد؟ از آنجا كه من اطلاعات دقيق ندارم ، در مورد اصل موضوع قضاوتي ندارم. به نظر مي رسد آنچه گفته شد تجلي داستان است. بنابراين ، من در مورد تصميم وزارت كشور چيزي نمي گويم. و من هنوز نمي دانم كه آيا تصميم با هماهنگي شما گرفته شده است يا خير؟ تنها حرف من اين است كه خرد حكم مي كند هر تصميمي را كه مي خواهيد از طريق گفتگو اتخاذ كنيد ، اگر در چارچوب قانون باشد و با حقوق مردم و نهادهاي مدني منافات نداشته باشد. راه حل آخرين مرحله است. بنابراين ، من پيشنهاد مي كنم كه شما به وزارت كشور دستور دهيد شكايت را پس دهد ، و دكتر الجنيدي را به دعوت هيئت امناي جامعه راهنمايي كرده ، نگراني هاي خود را با آنها در ميان بگذاريد و از آنها بخواهيد با آنها هماهنگي كنند ترديدي نيست كه جامعه مدني و NGO ها علي رغم استقلال ، در هماهنگي با دولت عملكرد بهتري نسبت به مواجهه با مخالفان دارند. به هر حال تصميم با خود شماست. متشكرم.
- ۱۳ بازديد
- ۰ نظر