يكي از مشاوران در زمينه چالش هاي فرزندپروري فرزندخواندگي گفت: “گفتن حقيقت در مورد والدين اصلي كودك ، با توجه به سن و زباني كه كودك در گروه سني خود از كودك مي فهمد ، ضروري است ، زيرا هرگونه تأخير در گفتن ، حقيقت يا آنچه در غير اين صورت ذكر شده ضربه اي …
چالشهاي سرپرستي فرزندخوانده و چند نكته براي جلب اعتماد آنها https://dibarooz.ir/چالشهاي-سرپرستي-فرزندخوانده-و-چند-نك/ ديباروز Thu, 04 Feb 2021 00:23:10 0000 اجتماعي https://dibarooz.ir/چالشهاي-سرپرستي-فرزندخوانده-و-چند-نك/ يكي از مشاوران در زمينه چالش هاي فرزندپروري فرزندخواندگي گفت: “گفتن حقيقت در مورد والدين اصلي كودك ، با توجه به سن و زباني كه كودك در گروه سني خود از كودك مي فهمد ، ضروري است ، زيرا هرگونه تأخير در گفتن ، حقيقت يا آنچه در غير اين صورت ذكر شده ضربه اي …
يكي از مشاوران در زمينه چالش هاي فرزندپروري فرزندخواندگي گفت: “گفتن حقيقت در مورد والدين اصلي كودك ، با توجه به سن و زباني كه كودك در گروه سني خود از كودك مي فهمد ، ضروري است ، زيرا هرگونه تأخير در گفتن ، حقيقت يا آنچه در غير اين صورت ذكر شده ضربه اي است. سنگين تر شدن كودك.
مريم فولادي ، در مصاحبه با خبرگزاري دانشجويان ايران ، وي بر اهميت گفتن حقيقت در مورد والدين واقعي به كودكان تأكيد كرد و گفت: به عنوان مثال ، والدين مي توانند در كمتر از هفت سالگي از انيميشن براي بيان حقيقت استفاده كنند. در هفت سالگي نيز لازم است صادقانه موضوع را با استفاده از ادبيات متناسب با سن كودك توضيح دهيد. همچنين لازم است كه براي كودك روشن شود كه عشق و علاقه آنها به او همانند يك مادر واقعي است.
به گفته اين مشاور ، والدين نبايد از روي عطوفت و عطوفت نسبت به فرزند خوانده محبت شديد داشته باشند ، ابراز اين عشق و علاقه بايد طبيعي باشد و به عنوان يك كودك بيولوژيكي لازم است محدوديت هايي را كه كودك در اختيار او قرار مي دهد ، به او اطلاع دهيم. بايد او را مشاهده و تشويق كند و در مسير زندگي به او كمك كند.
وي معتقد است كه با گفتن حقيقت به كودك ، ممكن است احساساتي مانند بي ارزشي يا نفرت نسبت به والدين طبيعي خود احساس كند. در چنين شرايطي ، والدين خوانده فقط مي توانند در كنار او باشند ، عشق خود را با وضوح بيشتري نسبت به او ابراز كرده و به او كمك مي كنند زندگي خود را با حقيقت تنظيم كند. در اين شرايط ممكن است از كارشناسان ، مشاوران و روانشناسان نيز مشاوره شود.
فولادي گفت: “اين بچه ها ممكن است كمي پرخاشگر باشند و كنترل احساساتشان برايشان دشوار است.” بنابراين ضروري است كه به آنها كمك شود تا دوباره سازگاري لازم را بدست آورند ، زيرا احتمال بروز مشكلات رفتاري و عاطفي براي اين كودكان به دليل آسيب ديدگي و تجارب اوليه زندگي در موسسات بيشتر از ساير كودكان است.
وي گفت: “در واقع ، فرزندان خوانده ممكن است طيف وسيعي از تجربه هاي ناراحت كننده و بي توجهي والدين را تجربه كنند ، كه اين امر مي تواند بر سازگاري آنها تأثير منفي بگذارد.” كودكان تحت مراقبت نيز به دليل فراواني و تغيير مراقبان ، در معرض تاخير در مهارت هاي رشد ، شناخت ، حركت ، زبان و ارتباطات هستند.
به گفته فولادي ، مراقبان مراقبت در م institutionsسسات به دليل تعدد مسئوليت ها و وظايفشان به ندرت قادر به ايجاد تعامل اجتماعي لازم با كودكان هستند ، بنابراين آنها كمتر قادر به پاسخگويي به علائم اجتماعي كودك هستند و صميميت و محبت محدودي را براي كودك نشان مي دهند ، كه منجر به محروميت مي شود: اين كودكان بسيار انساني و احساسي هستند.
مشاور همچنين گفت: همه اين موارد مانع از ايجاد پيوندهاي ايمن در اين كودكان مي شود كه نبود آنها منجر به رفتار نامناسب در روابط شخصي با ديگران مي شود. همچنين ، سالهاي اوليه زندگي نه تنها در تنظيم احساسات كودكان تأثير مي گذارد ، بلكه آنها همچنين مي توانند انگيزه ها را در دوره بلوغ و بزرگسالي كنترل كنند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به ازدواج دوباره هنگام تولد همسر جديد اشاره كرد و افزود: “مردم نيازي به تلاش براي جايگزيني والدين اصلي فرزند همسرش ندارند ، اما آنها بايد سعي كنند با او مانند يك دوست بزرگسال رفتار كنيد و راهنماي او باشيد.
فولادي توصيه كرد: “اگر شوهر شما شما را به عنوان پدرتان نمي شناسد ، بايد به او وقت بدهيد تا عشق خود را بدست آورد ، زيرا براي دريافت عشق او ، ابتدا بايد اعتماد را بين آنها ايجاد كنيد.”
فولادي در ادامه به بيان برخي نكات پرداخت و گفت: ضروري است كه شوهر شما هنگام گذراندن وقت با فرزندان خود و توجه به فعاليتهاي مورد علاقه فرزند خود احساس مشكوك و خطر نكند تا بتوانيد راهي براي برقراري ارتباط با او ايجاد كنيد. ” از تلاش براي تربيت فرزند شوهر خود اجتناب كنيد و سعي كنيد در تصميمات مشترك خانواده شركت كنيد و مسائل مربوط به والدين را به والدين اصلي كودك بسپاريد.
مشاور افزود: “شما نبايد سعي كنيد شرايط عادي و روال زندگي همسر جديد و فرزندش را تغيير دهيد زيرا تغييرات بايد به مرور اتفاق بيفتد.
به گفته فولادي ، روند برقراري ارتباط با فرزندخوانده به طور ناگهاني و در كوتاه ترين زمان اتفاق نمي افتد ، اما شكل گيري اين رابطه ممكن است سالها به طول انجامد ، بنابراين نبايد انتظار داشت كه فرزندان با والدين به فرزندخواندگي مراجعه كنند . نام مستعار: بازگشت اعتماد ، وحدت و عشق در محيط خانواده.
انتهاي پيام
- ۱۴ بازديد
- ۰ نظر