ربيعي: مسئوليت خود را در رنج مردم بپذيريد

برترين اخبار و اطلاعات تخصصي معماري و سازه ايران و جهان را در اين وبگاه بخوانيد.

ربيعي: مسئوليت خود را در رنج مردم بپذيريد

اگرچه مقامات سابق آمريكا آشكارا مسئوليت ناآرامي هاي اقتصادي در ميان مردم ايران را به عهده گرفته اند ، اما ما همچنان انتظار داريم كه افراد داخل اين كشور بخاطر تنگ نظري در مقابل شر سياسي سكوت كرده و به جاي آن بر طبل دولت ضربه بزنند. ناكارآمدي تاييد كنيد. به گزارش كردوار نيوز ، …

منبع: سايت كردوار نيوز
ربيعي: مسئوليت خود را در رنج مردم بپذيريد

ربيعي: مسئوليت خود را در رنج مردم بپذيريد https://kordavar.ir/ربيعي-مسئوليت-خود-را-در-رنج-مردم-بپذيري/ كردوار نيوز Sat, 30 Jan 2021 05:06:59 0000 اخبار همه جانبه https://kordavar.ir/ربيعي-مسئوليت-خود-را-در-رنج-مردم-بپذيري/

اگرچه مقامات سابق آمريكا آشكارا مسئوليت ناآرامي هاي اقتصادي در ميان مردم ايران را به عهده گرفته اند ، اما ما همچنان انتظار داريم كه افراد داخل اين كشور بخاطر تنگ نظري در مقابل شر سياسي سكوت كرده و به جاي آن بر طبل دولت ضربه بزنند. ناكارآمدي تاييد كنيد. به گزارش كردوار نيوز ، …

منبع: سايت كردوار نيوز
ربيعي: مسئوليت خود را در رنج مردم بپذيريد

اگرچه مقامات سابق آمريكا آشكارا مسئوليت ناآرامي هاي اقتصادي در ميان مردم ايران را به عهده گرفته اند ، اما ما همچنان انتظار داريم كه افراد داخل اين كشور بخاطر تنگ نظري در مقابل شر سياسي سكوت كرده و به جاي آن بر طبل دولت ضربه بزنند. ناكارآمدي تاييد كنيد.

به گزارش كردوار نيوز ، علي ربيعي ، دستيار رئيس جمهور در امور ارتباطات اجتماعي و دولت ، در يادداشت هفتگي در روزنامه ايران وي نوشت: “در زمانه اي كه مشكلات اقتصادي و اجتماعي ناشي از تحريم ها و تاج گذاري زندگي مردم را پيچيده مي كند ، مرزهاي سياسي گاهي اوقات از مشكلات م affectثر در زمينه زندگي مردم بيشتر است.” من هميشه سعي كرده ام كه چنين راه هايي را دنبال نكنم و در اين يادداشت و مقاله به چند نكته فقط براي روشنگري شما بدون پرداختن به اين بحث ها اشاره خواهم كرد. متأسفانه در خلال اين برخوردها كه بعضاً به دليل عدم بلوغ سياسي تكه تكه تر به نظر مي رسند ، در اين سالها شاهد عبارات كاملاً مخربي بوده ايم كه به آهستگي در ادبيات سياسي جاي گرفته است. هيچ اندازه گيري يا پرسشنامه اي لازم نيست. تأثير اصلي و مستقيم اين ادبيات ، پذيرش مردم از سختي هاي سياستمداران و اميد آنها به آينده و توانايي آنها در هدايت نخبگان براي حل مشكلات است. متأسفانه جاي تأسف است كه گروهي در كشور و برخي از افراد به اشتباه فكر مي كنند در صورت تخريب ، فقط حريف نابود و كنار گذاشته مي شود و مردم با دولت مستقر مخالفت مي كنند.

آنها نمي دانند كه افراد بيشتري نسبت به دولت مستقر در ذهن مردم نابود مي شوند.

1- همراه با اين موضوع ، مطلبي كه هفته گذشته مي خواستم در اين يادداشت ذكر كنم. با ابراز شكايت از وزير ارتباطات ، رئيس جمهور از او دفاع كرد. سپس دو بيانيه مطرح شد ، يكي ادعا مي كرد رئيس جمهور مسئول حفظ آزادي هاي قانوني مردم در فضاي مجازي است و ديگري به جاي دفاع از قيمت مرغ و تخم مرغ ، در واكنش به گراني به رئيس جمهور و دولت حمله مي كند. وزير ارتباطات برخي روزنامه ها و وب سايت ها با تيترها و مقاله ها پاسخ مي دهند و شكايت مي كنند و غيره. با استناد به برخي دادگاه ها ، چهره هاي شناخته شده يك فرقه ، تلاش كردند تا وارد اين درگيري بيهوده شوند.

مهمتر از همه ، رئيس جمهور ، به عنوان مجري قانون اساسي ، اختيار سخنراني و هشدار در مورد نقض حقوق بشر را دارد و اتفاقاً مسئول مرغ و گوشت ، رشد و توسعه كشور است. مسئول حفظ بزرگراه ها و وسعت ارتباطات در زمين ، دريا و هوا است ، يك تيم دارد و وظيفه دارد از وزير حمايت كند. كاملاً غلط و انحرافي است كه اقتدار عالي ترين مقام پس از رهبري و مدير اجرايي كشور در دادن جوجه و تخم مرغ به مردم تعميم يابد. امروز ، در عصر همه گيري كرونا و آموزش مجازي و تجارت اينترنتي ، اهميت تأكيد دولت بر گسترش پهناي باند مشخص شده است. فقط براي شبكه هاي اجتماعي محلي ، پهناي باند فراتر از نياز و مصرف اين شبكه ها است. زيرساخت هاي شبكه هاي اجتماعي داخلي امروزي مانند جاده اي با 10 خط است كه گفته مي شود فقط از يك خط استفاده مي كند!

دوم ، حق انتخاب شهروندان در اين تصميمات كجاست؟ فرض كنيد پيامبران ايراني بهترين پيام رسان هاي جهان هستند ، اما شهروندان نمي خواهند از آنها استفاده كنند زيرا كمبودها و نيازهاي اين سيستم عامل ها را برآورده نمي كنند. جايگاه ما چگونه بايد باشد؟ آيا با تصميم گيري براي تخصيص پهناي باند به شبكه هاي اجتماعي داخلي ، آيا هنوز هم بايد از ابزارهاي خود براي تغيير اراده مردم استفاده كنيم؟ نكته ديگر اين است كه اگر در فضاي مجازي اتفاق نظر وجود داشته باشد كه تمام اركان از رونق تجارت حمايت مي كنند ، بهتر است مشكلات ناچيز در اين زمينه سريعتر حل شود. يك تجارت اينترنتي هنوز با هر بهانه اي دست و پنجه نرم مي كند. بنگاه هاي بزرگ بزرگ با مشكل چند ده هزار تني روبرو مي شوند. هنوز قانوني در مورد سيستم عامل ها در كشور وجود ندارد. بارزترين اصل شكل گيري سكو هنوز مشخص نيست. همه سيستم عامل ها ، از جمله شبكه هاي اجتماعي ، بايد بين مسئوليت هاي توليد كننده محتوا (ارائه دهنده) و صاحب سيستم عامل تفاوت قائل شوند. اين به وضوح در ايران هنوز مشخص نيست. رئيس جمهور مثالي زد كه اگر وزير راه ، بزرگراه و بزرگراه تعمير مي كند و در اين بزرگراه تصادف مي كند ، آيا بايد وزير راه را صدا كرد يا پليس بايد مراقبت كند؟ آيا مي خواهيم مسئوليت هاي راننده را به وزير محول كنيم؟ تصور كنيد: اگر غذاي غير بهداشتي در كنار جاده سرو شود ، آيا وزارت راه يا وزارت بهداشت بر سلامت انجمن نظارت دارند؟

اينها وظايف مشترك هيئت هاي حاكمه است كه بايد در اين شرايط دشوار براي رفع نيازهاي مردم و سهولت كار آنها انجام شود. مردم انتظار دارند دولت و دادگستري به همان اندازه كه مسئول حل اين مشكلات است به دولت كمك كنند.

2- به موضوع مقاله برگرديد. سالهاست كه برخي از مردم اين كشور براي هدفي كاملا غيرمسئولانه و كاملا سياسي چشم خود را بر روي واقعيتهاي بين المللي و تأثير آنها بر اقتصاد بسته اند و با نزديك شدن به 1400 ، اين توهمات روز به روز ابعاد جديدي به خود مي گيرند. اگرچه آنها دولت و ساير جريانات كشور را به تمايل به غرب يا نرم شدن در برابر آمريكا متهم مي كنند ، اما آنها ايالات متحده را به حالت تبليغات سوق مي دهند و هرچه فرياد بزنند دولت را مي كشند! خوب بخاطر دارم كه پس از سال 1997 ، اين اختلافات در دولت مطرح شد تا برخي از عواقب تحريم هاي زندگي مردم توسط دولت در پاسخ به اتهامات و ادعاهاي بي اساس گزارش شود. با اين حال ، ما هميشه بايد تلاش كنيم تا تحريم ها را برداريم ، اما صدمه اي به مردم وارد نكنيم و در عين حال به بهره برداري از دشمنان ، از جمله ترامپ ، كه فروپاشي ذهني جامعه را دنبال مي كند ، پايان ندهيم. بنابراين ، هرگز واقعيت تحريم ها به منظور محافظت از منافع ملي اعلام نشد ، اما اين مسئله باعث شد منتقدان دولت و منتظر 1400 نفر اين كار را تا سال 1997 با تيتر روزنامه ها و سخنراني هاي بدون تأييد انجام دهند. همان دولت در يك وضعيت اقتصادي بود ، كشور را با رشد و اشتغال لازم اداره مي كرد ، و تحريم هايي كه باعث هرج و مرج شد ، حمله كامل به دولت بود ، و حتي امروز در يك سري تويت ها و مقاله ها و انجمن ها ، رئيس جمهور مي خواست به جاي فضاي مجازي و پهناي باند پاسخ دهيد. در گذشته ، مقامات دولت قبلي ايالات متحده با افتخار مسئوليت آشفتگي در اقتصاد ايران و كاهش ارزش پول ملي از طريق تحريم ها را به عهده مي گرفتند ، اما جاي تعجب است كه آنها فقط در سالهايي كه بمباران تحريم ها ملت ما بود ، از نظر رواني بيمار بودند. نمي خواهيد در مورد جرم و جنايت و اثرات مخرب آن بر اقتصاد كشور صحبت كنيد ، و چه فرصتي بهتر وجود دارد؟ به جاي سوار شدن بر تحريم ها ، مطابق تحريم ها به گوشه گوشه حمله كنيد و به دولت حمله كنيد. اگرچه مقامات سابق آمريكا آشكارا مسئوليت هراس اقتصادي مردم ايران را به عهده گرفته اند ، اما ما همچنان انتظار داريم كه افراد داخل اين كشور در برابر تفكر اندك سياسي سكوت كرده و در عوض طبل ناكارآيي دولت را بنوازند.

من بارها و بارها در يادداشت ها و كنفرانس هاي مطبوعاتي هفتگي عنوان كرده ام كه هيچ دولتي نمي تواند بگويد كه من مانند دولت هاي قبلي و آينده ، نه در دولت هاي جهان و نه در سازمان ها و نيروهاي معصوم هستم. وقتي بهترين فرصت تاريخي براي حقوق ملت تحقق مي يابد و نتيجه مقاومت اقتصادي مردم ديده مي شود ، ما رنج دولت را ناديده مي گيريم و از شكست ترامپ ناراضي هستيم. يك روز فقط به مسائل سياسي داخلي نگاه مي كنيم. بياييد در مورد باز كردن شرايط زندگي مردم در انتخابات آينده صحبت كنيم و سعي كنيم هيچ افشاگري نكنيم ، و حتي دولت را به ترك ارز و باز كردن بازار متهم كنيم راه غير منطقي با به قدرت رسيدن بيدت! “هر كس با هر گرايش سياسي اين روزها بايد مسئوليت اخلاقي خود را انجام دهد ، روح و روان امروز جامعه را قوي نگه دارد و به دولت كمك كند تا ثمرات شيرين مقاومت را در جامعه بچشد.”

انتهاي پيام

منبع: سايت كردوار نيوز
ربيعي: مسئوليت خود را در رنج مردم بپذيريد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.